У Кривому Розі жінка – підприємець ошукала 3-х інвалідів Великої Вітчизняної війни та завдала збитків державі

1 10 6 114-12-08-1418048388. інвалідів

50-річна криворожанка, будучи фізичною особою – підприємцем, здійснюючи підприємницьку діяльність, яка полягає у комплексному обслуговуванні об’єктів та будівництві житлових будівель, уклала з Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради договори про здійснення капітальних ремонтів власних житлових квартир 3-х інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Детальніше…Додати коментар (0)

С ограниченными возможностями, но сильные духом

1 10 5 dsc 0551 1 2. инвалидов

3 декабря вся мировая общественность отметила Международный день людей с ограниченными физическими возможностями. В Харьковском городском союзе ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) уже стало традицией в этот день собирать инвалидов первой группы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як не падати духом — навчать ті, у кого не все так добре, як у вас…

1 10 4 olena2 color 2 2. дівчина

Олена Котюк цього року закінчує 9-ту школу. У неї — лише відмінні оцінки, а стіни її кімнати увішані щорічними похвальними листами, дипломами за участь у творчих конкурсах та за перемоги у спорті. У дівчини — унікальна пам’ять та бойовий дух, який із першого дня життя загартований важкою хворобою — ДЦП. Хтозна, чи було б у неї стільки перемог, якби не те, що усі звикли називати фізичною вадою.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Варшаві львівські незрячі ознайомились з останніми здобутками у сфері інформаційних технологій для осіб з вадами зору

1 10 3 1298630328big 1. зору

4-5 грудня 2014 року у Варшаві тривала XII міжнародна наукова конференція та виставка «Reha for the blind in Poland». Впродовж двох днів українських учасників конференції знайомили з останніми здобутками у сфері технічного оснащення осіб з вадами зору сучасними інформаційними технологіями, з виготовленням фільмів з аудіодискрипцією, пристосуваннями для спортивних ігор (зокрема настільним тенісом), собаками-поводирями та ін.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для незрячих студентів-медиків озвучують лекції і адаптовують навчальну літературу

1 22 audiobooks. незрячих, інвалідів

До грудня 2014 року ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» розробила і озвучила 16 аудіокурсів з анатомії, фізіології, інфекційних захворювань, основ неврології, масажу та ін. Над опрацюванням та озвучуванням лекцій працювали викладачі Львівського державного медичного коледжу ім. А. Крупінського.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ірпені обговорили проект майбутнього дитячого центру

1 10 1 v irpeni obgovorili proekt maybutnogo dityachogo centru 2. діти

Нещодавно в Ірпені відбулося обговорення проекту майбутнього дитячого центру, в якому зможуть займатися разом як здорові діти, так і діти з обмеженими можливостями. Ініціатором заходу виступила заступник Ірпінського міського голови А. Попсуй. Графічні зображення планування й можливого наповнення приміщення центру представив на розсуд присутніх архітектор Ігор Юрчак.

Детальніше…Додати коментар (0)