На какую помощь могут рассчитывать военные из зоны АТО в случае инвалидности? (ВИДЕО)

1 12 6 1412078443na-protezirovanie-postrada 277691 s7. прожиточный минимум

Все участники АТО несущие службу в Вооруженных силах Украины должны получить статус участника боевых действий. Он будет присвоен бойцам специальной ведомственной комиссией.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чи має право мати інваліда на пенсію в 50?

1 05 4 deti04 2. дитиною-інвалідом

Мій син з 8 років хворіє і перебуває на диспансерному обліку, але інвалідність йому була встановлена в 16 років. Мій стаж 24 роки. Чи маю я право на вихід на пенсію в 50 років?
Ольга Стоноженко. Покровський район

Детальніше…Додати коментар (0)

Житомирський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів продемонстрував свої досягнення

1 29 2 ww110333. дітей-інвалідів, реабілітації, інвалідністю

У Житомирі 10 грудня відбулося засідання міжвідомчої координаційної ради з питань ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів з питань надання реабілітаційних послуг дітям-інвалідам і про стан роботи центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інфраструктура в області стає доступнішою для людей з особливими потребами

1 12 3 412358 2. пандусів, інвалідів

В Запорізькій облдержадміністрації відбулося засідання комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, яке провів начальник управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Билим.

Детальніше…Додати коментар (0)

Американці зроблять тернопільські суди доступнішими

1 12 2 Пандус-и-инвалид 2. шрифтом брайля

Нині в області люди з обмеженими можливостями не можуть повністю реалізувати свої права у судах. Оскільки навіть приміщення судів не облаштовані під потреби інвалідів: немає інформаційних таблиць зі шрифтом Брайля, стоянок, подекуди не вистачає пандусів, також є проблема з сурдоперекладачами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Щоб їх почули!

1 07 243042 2. глухих

В Одеському дошкільному закладі №113 для глухих дітей і дітей, які слабо чують, провели 5-хвилинки здоров’я. Викладачі за якихось півгодини спробували привернути увагу суспільства до проблем і потреб своїх вихованців. Захід приурочили до Всесвітнього дня інвалідів. Люди з вадами слуху хочуть, щоб їх почули!

Детальніше…Додати коментар (0)