У Кіровограді люди з вадами слуху виготовляють ліжка й розкладачки для бійців АТО (ВІДЕО)

1 25 6 28354. вадами слуху

У Кіровограді виготовляють металеві ліжка й розкладачки на передову.

Таку продукцію у підприємства, де працюють люди з вадами слуху, замовила Нацгвардія. Окрім того, на заводі опанували виробництво буржуйок. Першу партію вже підготували для вояків.

Детальніше…Додати коментар (0)

Боксер-инвалид Алексей Бондаренко мечтает прославить Украину (ВИДЕО)

1 25 5 98598 2. алексей бондаренко

Пес Антошка — любимец этого дома. Год назад его подобрал на улице новый хозяин, иначе он бы просто замерз. А сегодня и сам хозяин нуждается в помощи. Сильный духом, он ни за что не соглашается с судьбой, которая и его самого пытается оставить на обочине жизни.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майстерня працетерапії

1 25 4 trud 2. вчаться

У грудні Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутича поряд з комплексом соціальних послуг та профілактично – оздоровчих заходів презентував Майстерню працетерапії. Старші вихованці Центру проходять соціальну адаптацію, використовуючи різні трудові процеси як з лікувальною метою так і трудовою зайнятістю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ужгородських “оленів” побачила вся країна (ВІДЕО)

1 25 3 72835. паркуються

Закарпатський журналіст Віталій Глагола розказав у програмі “Абзац” про порушників які паркуються на місцях для інвалідів.

Ужгородські активісти взялися боротися проти такого роду “оленів”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожцам показали картины авторов с непростой судьбой (ВИДЕО)

1 25 2 712385 2. картины

Особенное искусство – в Запорожье открылась интерактивная выставка картин о безграничной любви к жизни. В экспозиции, в том числе, представлены работы художников-инвалидов. Есть и вовсе уникальные. К примеру, полотна Дарьи Безкостой из Сум. Девушка рисует ногами. В это же время в Сумах отрылась аналогичная выставка. Там представлены произведения трех запорожских авторов – Марианны Смбатян, Петра Чижмака…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові відзначили кращих спортсменів «Інваспорту»

1 25 1 472382 2. паралімпійських ігор, спортсменів

23 грудня відбулося нагородження кращих спортсменів та тренерів Харківського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за підсумками 2014 року. В урочистій церемонії взяв участь заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв, який від лиця Харківської обласної державної адміністрації привітав спортсменів та тренерів з високими досягненнями в 2014 році.

Детальніше…Додати коментар (0)