Добро таки порождает добро: херсонский волонтер без ног получил нужный подарок за свою помощь

1 03 5 154805 2. волонтер

Херсонец Григорий Янченко, бывший афганец, десантник Псковской дивизии, потерявший обе ноги на войне, собрал для нужд украинской армии почти 250 000 гривен. Собранные им деньги помогли одеть и обуть не один десяток бойцов АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з інвалідністю здобули у ЧДУ ім. П. Могили нову потрібну професію

1 03 4 00032993 2. інвалідністю

30 січня у Центрі соціально-психологічної підтримки, професійного розвитку та сприяння працевлаштуванню Чорноморського державного університету ім. Петра Могили (Миколаївської області) відбулося закриття навчальних курсів «Розробка додатків для ОС Android на мові Java», проведених у рамках проекту «Розвиток нових підходів у сприянні працевлаштуванню осіб з інвалідністю».

Детальніше…Додати коментар (1)

Сприяємо активному пошуку роботи

1 03 3 PM316image002 2. інвалідністю

26 січня у Луцькому міському центрі зайнятості відбувся профконсультаційний семінар для осіб з інвалідністю.

Обмежена працездатність не позбавляє шукаючого роботу права на працю. Люди з інвалідністю потребують соціального захисту та гідних умов життя. В семінарі організованому для цієї категорії громадян взяли участь 12 безробітних.

Детальніше…Додати коментар (0)

Задля соціального захисту осіб з особливими потребами

1 03 2 PM584image002 2. інвалідністю

В рамках проекту “Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння” за програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, фінансованого з коштів Європейського інструменту сусідства та партнерства, 22-23 січня у м. Луцьку відбувся семінар з соціального захисту неповносправних осіб.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині буде перша українська дейзі-бібліотека

1 22 audiobooks. бібліотек

На Львівщині планують розробити й укомплектувати першу українську дейзі-бібліотеку, яка міститиме 2000 книг у спеціальному форматі для людей з вадами зору.

В Україні майже немає аудіокниг для незрячих людей — художніх, довідкових, підручників для загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів, дитячої літератури.

Детальніше…Додати коментар (0)