Тиша вголос: як краще навчати дітей з проблемами слуху? (ВІДЕО)

1 13 6 71592. глухих

Як дати можливість глухим дітям насолодитися процесом освіти, якщо у них було дуже мало шансів навчитися мові жестів? Або як розвинути любов до читання, якщо їм тяжко навчитися читати рідною мовою? Погляньмо на один проект в Аргентині, де дитячі книжки адаптують для потреб глухих дітей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чернівчанка подолала ДЦП фізкультурою

1 13 5 b311fd7b 2. дцп, робулець

Хоча традиційна медицина пророкувала їй параліч

Настя Робулець грає на піаніно, знає дві іноземні мови, співає у хорі та на відмінно навчається в гімназії. Важко повірити, що у три роки ця дівчинка не могла ані сидіти, ані розмовляти. Поставила на ноги її спеціальна лікувальна фізкультура.

Детальніше…Додати коментар (0)

Микола Левіцький однією рукою виготовляє килими

1 13 4 DSC 0591 1 2. микола левіцький

– Вєра мені подобається, ох і симпатична вийшла, а хлопець її, Ванько, не дуже, буду переробляти, – житель Переяслава-Хмельницького (Київщина) Микола Левіцький (67 років) жартує, показуючи свій новий виріб, – вибитого килима з парою тигрів. Каже, що невдало підібрав кольори для самця. Доведеться ще кілька днів повозитися.

Детальніше…Додати коментар (0)

До Львова – на професійну реабілітацію

1 23 3 36 1. реабілітації, інвалідів

Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів запрошує на навчання до Львова.

Головне завдання Центру – впровадження комплексної реабілітації та надання ефективних послуг людям з обмеженими фізичними можливостями, адже зміна професійної діяльності – процес, що надає людині можливості виживати і почувати себе повноцінним…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Кременеччині організують реабілітаційне відділення для дітей-інвалідів

1 03 invalid 3. дітей-інвалідів

Одним із напрямків, над чим працюватиме районна державна адміністрація впродовж року – створення реабілітаційного відділення для дітей-інвалідів району.

Про конкретні заходи щодо реалізації даного задуму йшлося на робочій нараді, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Ткачук.

Детальніше…Додати коментар (0)

В одесском интернате открыли корпус, в котором будут жить совершеннолетние девушки (ВИДЕО)

1 13 1 732142. интернате

В одесском интернате для детей-инвалидов открыли новый корпус. Он предназначен для девушек старше 18 лет. Поддерживающее жильё получат 15 воспитанниц. Интерьер новосёлы создавали сами. Здесь они будут не только жить, но и работать.

Детальніше…Додати коментар (0)