Розумний інсулін сам активується в потрібний момент

1 19 6 ps s insulin 1424163159 2. інсулін

Новий модифікований інсулін, здатний до саморегуляції винайшли вчені з США. Він здатний самостійно активуватися при підвищенні рівня цукру в крові. Стаття про «розумний інсулін» опублікована в журналі PNAS.

Детальніше…Додати коментар (0)

В каком порядке предоставляют социальную помощь детям-инвалидам?

1 05 16254662. мсэк

Воспитываю ребенка-инвалида. Каков порядок предоставления государственной социальной помощи инвалидам с детства и детям-инвалидам?
Марьяна Безукладникова. Днепропетровск.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині стане більш доступним лікування методом діалізу

1 19 4 21638770 2. діалізу

На Львівщині реалізовуватиметься Регіональна програма надання медичної допомоги особам, які страждають від захворювання нирок. За таке рішення обласні депутати проголосували 17 лютого під час засідання сесії Львівської обласної ради.

Детальніше…Додати коментар (0)

Місто для всіх

1 19 3 8invalid 2. особливими потребами

Чому Київ повинен якнайшвидше стати комфортним для усіх верств населення та як зробити його дружнім для людей із особливими потребами.

Київ — не пристосований для пересування людей із особливими потребами, говорять громадські активісти. У ньому частково обладнані пандуси, з’їзди та виїзди на тротуари, є звукові…

Детальніше…Додати коментар (0)

Про створення відділу соціальної реабілітації дітей-інвалідів йшлося на нараді голови РДА

1 29 2 ww110333. реабілітації

Дитина з обмеженими фізичними можливостями потрапляє у нерівні умови із здоровими дітьми, у неї мало шансів самостійно віднайти та зайняти своє місце в суспільстві. У Кременецькому районі проживає 46 дітей – хворих на ДЦП, а ще до них приєднано дітей, які перенесли важкі травми. Допомогу тут мають разом надавати як батьки, так і спеціалісти та вчителі-реабілітологи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Судді Чернігівщини підвищують рівень знань про Конвенцію ООН про права інвалідів

1 19 1 dpo sem s-005 2. інвалідністю, інвалідів

Освітній семінар “Законодавчі аспекти по здійсненню Конвенції про права інвалідів” для суддів Чернігівської області пройшов 17 лютого 2015 року в місті Прилуки Чернігівської області. Уважними слухачами виступили представники місцевого суду та судді прилеглих районів.

Детальніше…Додати коментар (0)