Президент прирівняв до інвалідів війни осіб, які зазнали каліцтва на Майдані

1 27 6 498652 20150226132410 1 2. каліцтва

Президент України Петро Порошенко підписав закон України №175-VIII “Про внесення зміни до статті 7 закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їхнього соціального захисту”. Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради України.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині люди з вадами зору стали ближчими до мистецтва (ВІДЕО)

1 27 5 875414. інвалідів

На Львівщині вперше в Україні реалізовано проект для людей з глибоким ураженням органів зору з аудіодискрипції візуалізації творів мистецтва. Відтепер театральні вистави для дорослих та дітей у більшості театрів області будуть доступні для інвалідів зору, для яких дія, що відбувається на сцені, наповниться новим змістом та емоційністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Помочь себе самому

1 23 3 36 1. студентов

Черноморский университет им. Петра Могилы совместно с общественными организациями “Мастерская добра” и “Лига инвалидов П.О.Р.А. “Победить себя” провели специальные занятия для студентов с ограниченными физическими возможностями. Учебные курсы проводились при поддержке Посольства США в Украине. Для 40 николаевских студентов с проблемами опорно-двигательного аппарата – эта учеба…

Детальніше…Додати коментар (0)

Городская власть занимается вопросами доступа маломобильных групп к объектам инфраструктуры

1 27 3 dostup-malomobilnyh-grup 2. доступності

Вопросы соблюдения требований государственных строительных норм во время строительства и реконструкции объектов жилого и общественного назначения в городе Херсоне рассмотрено в ходе очередного заседания Комитета обеспечения доступности инвалидов и других маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры города.

Детальніше…Додати коментар (0)

Максим Ефимов: “Инвалиды не должны оставаться со своими проблемами один на один!”

1 27 2 inv 1 2. инвалидов

Краматорск. 23 февраля в Донбасском межрегиональном центре профессиональной реабилитации инвалидов состоялся круглый стол с участием представителей организаций и предприятий инвалидов и народного депутата Украины Максима Ефимова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запрошуємо на безкоштовний майстер-клас «Соціальні історії»

1 27 1 Картинка 2. майстер-клас

Шановні батьки! Студія соціалізації «Дитина з майбутнім» запрошує вас та членів вашої родини на безкоштовний майстер-клас «Соціальні історії», який відбудеться

4 березня (у середу) о 13.00 в музеї Шевченка за адресою м. Київ, бул.Шевченка, 12.

Детальніше…Додати коментар (0)