Проект «Жива книга» 2015 (ФОТО)

1 01 1 IMG 0845 2. жива книга, інвалідністю

З 20 по 27 березня 2015 року, у київському Домі кіно, пройшов Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Уперше фестиваль під назвою «Дні кіно про права людини» відбувся 2003 року. Тоді програма включала документальні та ігрові фільми. Більшість із них були українськими прем’єрами. У 2006-му на фестивалі вперше працює журі, а наступного року свій приз запроваджують також українські журналісти.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалида-десантника, собравшего бойцам АТО 300 тыс., зал приветствовал стоя (ФОТО)

1 31 6 1 2. волонтер

На Форуме волонтёров в Херсоне чествовали десантника, инвалида без ног и без пальцев рук Григория Николаевича Янченко, собравшего для украинских бойцов более 300 тыс. грн.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Чернігові існує театр із незвичайними акторами. Розповідає художній керівник Ірина Пісня

1 31 5 cd0504f4d15ca083af8073d9c321834b XL 2. дивосаду, обмеженими можливостями

Кожен чернігівець ну хоча б раз, але таки відвідував драматичний чи молодіжний театр. Та варто згадати про існування ще одного — доволі специфічного.

«Дивосад» — це театр інтеграції, де актори — люди з обмеженими можливостями. Працює він на базі благодійної організації «Аратта». Більшість мають генетичні захворювання…

Детальніше…Додати коментар (0)

Виникли труднощі у вихованні та навчанні Вашої дитини-звертайтеся до Крижопільської психолого-медико-педагогічної консультації!

1 31 3 CIzAUo I AOAzzo 2. дітей

Ви помітили, що Ваша дитина відстає в розвитку, що помітно вже у дошкільному віці, не встигає за програмою загальноосвітньої школи, має певні труднощі у спілкуванні, конфліктні ситуації з вихователями, вчителями, помічаєте, що дитина відрізняється від інших дітей, з’являється щось дивне і незрозуміле для Вас у її поведінці. Не втрачайте надію, звертайтеся до районної психолого-медико-педагогічної консультації (РПМПК), яка допоможе Вам…

Детальніше…Додати коментар (0)

Выставка творчества “солнечных детей” в картинной галерее Измаила

1 31 2 soldety293 3 2. ограниченными возможностями

В центральном зале Измаильской картинной галерее в субботу, 28 марта, открылась выставка творчества детей-инвалидов. Она приурочена ко Всемирному дню людей, страдающих синдромом Дауна, который отмечался 21 марта, и Всемирному дню информирования об аутизме – 2 апреля.

Детальніше…Додати коментар (0)

Діти – дітям (ФОТО)

1 31 1 IMG 0605 2. дітей

Кіровоградська область, смт Нова Прага. У рамках благодійної акції «Діти – дітям» члени громадської організації інвалідів «Народна академія творчості» побували у Новопразькому НВК Олександрійського району. Це вже не перша зустріч,тож зустрілися як давні знайомі. Неочікувані приємні сюрпризи почалися одразу, адже зустрічати гостей на шкільний ганок вийшов увесь шкільний колектив.

Детальніше…Додати коментар (0)

Веб-сайти органів виконавчої влади стануть більш доступними для користувачів з вадами зору та слуху

1 30 8 comin.kmu.gov.ua 2. вадами зору

На виконання Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» Держкомтелерадіо та Мінрегіон прийняли спільний наказ «Про затвердження Змін до Порядку функціонування веб-сайтів органів виконавчої влади», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України за № 240/26685.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалиды ищут пути заставить власти выполнять свои обязанности

1 30 7 druma prohorov latypov 2. инвалидов

Одесса. Олег Дрюма, «Европейская ассоциация прав инвалидов»; Олег Прохоров, организация инвалидов «Одесса-Баскет»; Тимур Латыпов, «Ассоциация незрячих юристов» рассказали на брифинге о срочном созыве форума организаций инвалидов для обсуждения систематических нарушений Конвенции по защите прав инвалидов в Украине.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Просто ставиш собі за мету – і щодня борешся»

1 30 6 11ilnickiy1 1 2. протез, протезування, реабілітації

«День» поспілкувався з бійцями, котрі мають або потребують протезів, і дізнався, що їм можуть запропонувати українські та іноземні підприємства.

Ярослав Миронов служив у 30-й механізованій бригаді Новограда-Волинського. На початку бойових дій в Україні боєць якраз перебував на ротації, повернувся із Косово, де брав участь…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Запчастини» для людини

1 30 5 53f72ff3bbe17f78896a991f77f1664e 1 2. протез, протезування

Перша майстерня, яка виготовляла протези, з’явилася у Львові у 1921 році. Після Другої світової війни потреба у такій продукції зросла у рази. Але й у мирному житті заміни втрачених частин тіла потребувало чимало людей. Хтось із вадами народився, у когось — цукровий діабет дав ускладнення, через що довелось ампутувати ноги.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 14
1 2 3 14