Самая красивая украинка в инвалидной коляске

1 10 8 petrovskaya1 1 2. инвалидов

В жизни Ирины Петровской были падения и взлеты, минуты горя и радости, разочарования и любовь. Но даже пройдя самые тяжелые испытания, она сумела сохранить веру в людей, душевную гармонию и красоту – все те качества, которые делают ее настоящей женщиной.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людям з інвалідністю – доступні аптеки

1 07 7 757764. доступності, обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

Для успішної інтеграції людей з інвалідністю в суспільство дуже необхідна наявність доступних будівель, тобто – щоб людина як на візку, так і з паличкою, або порушенням зору могла без перешкод зайти в перукарню, аптеку, кафе, театр. Не є таємницею, що Україна не може похвалитися абсолютною доступністю громадської інфраструктури, зокрема – аптечних закладів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Всемирная неделя борьбы с глаукомой в Запорожье

1 10 6 1277195622 1269688511 2623115 2. глаукомой

С 9 по 15 марта Всемирное глаукомное общество и Мировая ассоциация пациентов, страдающих глаукомой, проводит Всемирную неделю борьбы с глаукомой.

В Запорожье врачи Клиники современной офтальмологии «ВІЗУС» при поддержке благотворительного фонда «СВІТЛОЗІР», компаний «Фармак» и строительного гипермаркета…

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр соціальної реабілітації особливих діток відзначив три рочки!

1 10 5 in-text-10914888 784775308273871 1409157154510250922 o 2. закладу

Кіровоград. Днями комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної ради» відсвяткував свою третю річницю. Урочисту частину заходу відкрив голова Кіровської районної у місті ради Сергій Горбовський, який привітав всіх присутніх зі святом та сказав дуже багато теплих слів на адресу колективу та вихованців Центру.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майстер-клас «Соціальні історії» для батьків дітей з розладами спектру Аутизму

1 10 4 IMG 0751 2. аутизмом

4 березня 2015 року, у приміщенні музею Шевченко, за адресою м. Київ, бул. Шевченко, 12, відбувся майстер-клас «Соціальні історії», призначений для батьків дітей із розладами спектру Аутизму.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Она не знает, как общаться с людьми…» – мама из Житомира поделилась своей историей о дочери

1 10 3 Мама-Диана-и-Божена 2. дочь

Божена любит обниматься, целоваться и оставаться с мамой, но, несмотря на это, она – особенный ребенок. Девочка умеет читать и уже начала учить английский, но ей трудно освоить то, как надо вести себя в обществе. У нее хорошо развит интеллект, однако многие умения ребенка пока не раскрыты. Историю Божены рассказывает Диана – мама, которая, услышав об аутизме, не закрылась в себе.

Детальніше…Додати коментар (0)

Працевлаштування громадян з інвалідністю

1 10 2 PM753image002 1 2. інвалідністю, інвалідів

У рамках Дня відкритих дверей для роботодавців, у Новоукраїнському районному центрі зайнятості відбулася нарада, на порядку денному якої – питання працевлаштування громадян з інвалідністю. У заході взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації та роботодавців, а саме: СТЕП «Агро», Нива «Н», ТОВ «Зерновик», ТОВ «Єврощебінь», Абсолют «Д», інші соціальні партнери, що опікуються проблемами інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Зустріч з членами організації інвалідів «Зорі надії»

1 10 1 image002 1 2. обмеженими можливостями, інвалідів

На зустрічі в управлінні Пенсійного фонду України в Борщівському районі, з участю членів Борщівської районної громадської організації інвалідів «Зорі надії», працівників Управління пенсійного фонду та Борщівського районного центру зайнятості розглянуто ряд питань які безпосередньо відносяться до пенсійного забезпечення людей з обмеженими можливостями та дітей — інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)