Панки с синдромом Дауна представят Финляндию на Евровидении-2015 (ФОТО, ВИДЕО)

1 13 6 panki finlyandiya 1 2. дауна

Панк-группа Pertti Kurikan Nimipäivät («Именины Пертти Курика»; сокращенно – PKN) получила право представить Финляндию на «Евровидение-2015», выиграв национальный отбор.

В Вене музыканты исполнят композицию Aina mun pitää («Я всегда должен…»), с помощью которой расскажут, как люди с ограниченными возможностями проводят дни.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для повноцінного життя

1 13 5 45341 2. протез

Ще з початку військової агресії на сході Київський протезний завод почав активно надавати допомогу пораненим. Зараз тут працює стаціонарна лікарня, і перед тим, як надіти на бійців протез, проводиться довгий курс реабілітації. Усі послуги до дрібниць оплачує держава. А найголовніше те, що протези тут виготовляють за найновішим сучасним європейським зразком.

Детальніше…Додати коментар (0)

Специалисты Днепропетровского протезно-ортопедического предприятия проведут бесплатный прием в Красноармейске

1 13 4 protezVK 2. инвалидов

19 марта Красноармейск посетят специалисты Днепропетровского протезно-ортопедического предприятия, которые проведут бесплатный прием инвалидов, детей-инвалидов, участников АТО и других лиц, которые нуждаются в изготовлении технических средств реабилитации по индивидуальным заказам.

Детальніше…Додати коментар (1)

Олег Дрюма: «Плануємо збудувати спеціальне містечко, адаптоване для проживання людей з інвалідністю»

1 13 3 10489750 660950620662429 3521281952912485512 n 2. інвалідністю

Європейська Асоціація з Прав Інвалідів – це громадська організація, основною сферою діяльності якої є всебічне сприяння у поліпшенні становища людей із інвалідністю в Україні, підвищення ролі та соціального статусу цих людей в суспільстві, захист їхніх прав, свобод і законних інтересів відповідно до Конвенції ООН «Про права інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вперше сім’ї з дітьми з аутизмом можуть отримати безкоштовну допомогу волонтера

1 13 2 1589214. бифрендер, аутизмом

Вперше сім’ї, які виховують дітей з аутизмом, можуть отримати безкоштовну допомогу біфрендера по догляду за дитиною. Біфрендер – це волонтер, який подібно старшому братові або сестрі, допомагає родині з дитиною. Діти можуть з ним робити різні кумедні речі, разом гратися, робити те, що дитина не хоче робити з батьками.

Детальніше…Додати коментар (0)