Інвалідів не можна лишати сам на сам з їхніми проблемами

1 18 6 picturepicture 121043 54925 2. особливими потребами, інвалідів

Днями колега-журналістка розповіла: мовляв, треба психологів відправляти до дуже важко пораненого в АТО хлопця – йому 24 роки, без обох ніг, і рука одна роздроблена, дасть Бог – врятують, але уяви його стан. Дівчата-психологи обіцяють ретельно з ним попрацювати, я ж просто «поцвірінькати» поїду, поговорити про життя, яке аж ніяк не закінчується цим пораненням, бо ж і в такому стані можна жити і працювати.

Детальніше…Додати коментар (0)

Протоколы медпомощи при синдроме Дауна помогут врачам правильно информировать родителей об особенностях “солнечных детей” – эксперты

1 18 5 gggg2 1. синдромом дауна

Клинические протоколы медицинской помощи при синдроме Дауна помогут врачам правильно информировать родителей об особенностях болезней детей с синдромом Дауна, что может способствовать уменьшению количества отказов от таких детей при рождении.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спершу психологічна підтримка, а тоді – робота

1 18 4 PM613image002 2. працевлаштування

Про напрацювання механізму працевлаштування інвалідів з числа внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО йшлося на засіданні регіонального координаційного штабу, яке відбулося у Львівському обласному центрі зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Миколаївщині фахівці різних відомств об’єдналися навколо ефективної організації інклюзивного навчання

1 18 3 phoca thumb l p1170484 2. освіти

13 березня 2015 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося перше засідання творчої групи з проблеми «Психолого-педагогічний супровід дитини з особливостями психофізичного розвитку в навчальному закладі». У роботі групи взяли участь представники департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації, працівники Миколаївського обласного інституту…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові батьки дітей-інвалідів вимагали повернути пільги (ВІДЕО)

1 18 2 15784112. батьки

У Львові пікетували міське управління транспорту. До чиновників прийшли батьки із дітьми-інвалідами. Люди вимагали повернути їм безкоштовний проїзд у маршрутках, який нещодавно був обмежений.

Детальніше…Додати коментар (0)

Новоград-Волинський: оголошено конкурс творчості серед дітей з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

1 18 1 photo verybig 389651. дітей

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою привернення уваги громадськості до проблем дітей з функціональними обмеженнями, виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями проводить міський етап обласного конкурсу творчості серед дітей з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

Детальніше…Додати коментар (0)