Евровидение 2015: Польшу представит певица с инвалидностью (ВИДЕО)

1 23 8 1592490 2. моника кушинская

Моника Кушинская, солистка группы Varius Manx, стала инвалидом после ДТП в 2006 году.

Польшу на ежегодном музыкальном конкурсе Евровидение-2015 будет представлять Моника Кушинская – вокалистка с инвалидностью.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українка, що підкорила літні і зимові Паралімпійські ігри (ВІДЕО)

1 23 7 masters. мастерс

Українка, що підкорила як літні, так і зимові Паралімпійські ігри Оксана Мастерс. Зараз вона володарка найвищих медалей, героїня випусків новин, а її фото прикрашають обкладинки журналів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Василь Шевченко обговорив із представниками Фонду „SOFT Tulip” проблеми людей з інвалідністю

1 23 6 PM454image002 1 2. інвалідністю

Перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко провів зустріч із представниками Фонду „SOFT Tulip” з Нідерландів.

У заході взяли участь директор Фонду „SOFT Tulip” Ерік Блюмкольк, виконавчий директор Національної Асамблеї інвалідів України Наталія Скрипка, Президент Благодійного фонду „Інститут раннього втручання” для дітей з порушеннями розвитку…

Детальніше…Додати коментар (0)

Решено, как правильно комплектовать группы дошкольников с особыми потребностями

1 23 5 s170 2. инвалидностью, инклюзивной, особыми образовательными потребностями

Приказом № 104/52 Минобразования и Минздрав Украины утвердили Порядок комплектования инклюзивных групп в дошкольных учебных заведениях.

Инклюзивные группы в дошкольных учебных заведениях создаются для обеспечения условий детям с особыми образовательными потребностями, в том числе детям…

Детальніше…Додати коментар (1)

Життя навпомацки: важко, але не безнадійно

1 23 3 file1416053 3cfb3ee5 1 2. вадами зору, незрячих, особливими потребами, сліпих, інвалідів

“Пошта” довідалась, як живуть і працюють незрячі львів’яни та чого ще бракує місту, аби тут було комфортно людям із особливими потребами.

Більшість із нас часто не цінує дар бачити, навіть не здогадуючись, як складно живеться людям, які народились сліпими або через певні обставини втратили зір.

Детальніше…Додати коментар (0)

ВОЛЯ підтримає Національну дефлімпійську збірну України

1 23 2 logo. спортсменів

Компанія ВОЛЯ, яка є офіційним партнером Національного комітету спорту інвалідів України з 2008 року, вирішила і цього року виділити допомогу Національній дефлімпійській збірній України. Українські спортсмени будуть представляти нашу країну на XVIII зимових Дефлімпійських іграх, які пройдуть з 28 березня по 5 квітня 2015 року.

Детальніше…Додати коментар (0)

Національна дефлімпійська збірна команда захищатиме честь України на ХVIII зимовій Дефлімпіаді-2015

1 23 1 dsc0527 1 2. дефлімпіади, інвалідів

Вже з 28 березня 2015 року національна дефлімпійська збірна команда України представлятиме нашу державу на ХVIII зимових Дефлімпійських іграх. Напередодні від’їзду на Ігри спортсмени та тренери команди зустрілись з президентом Національного комітету спорту інвалідів України, Уповноваженим Президента з прав людей з інвалідністю Валерієм Сушкевичем, заступником Міністра молоді та спорту України, керівником Апарату Євгеном Баженковим…

Детальніше…Додати коментар (0)