Ангелы цирка

1 24 6 pl 19.03.15 cyrk 01 2 2. кобзов, интернате

Так называют артистов самого большого в Украине цирка «Кобзов» – 22-летнего Михаила Гаврилюка и 20-летнего Александра Янкового. Таких, как они, называют людьми с ограниченными возможностями. Оба родились с недоразвитыми ногами. Саше в детстве сделали три операции, и он научился ходить на протезах. А вот Михаил может передвигаться лишь на инвалидной коляске. Но, чтобы не быть хуже ровесников, он научился ходить на… руках.

Детальніше…Додати коментар (0)

Влада має допомагати людям з обмеженими фізичними можливостями, – Кіхтенко

1 24 5 index 2. олександр кіхтенко

20 березня голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко з робочою поїздкою відвідав Слов’янськ.

Перебуваючи у місті, губернатор ознайомився зі станом справ на державному підприємстві «Слов’янський курорт». У минулому році за час окупації північної частини регіону збитки курорту склали понад 34 мільйони гривень.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Тернопільщині бракує психіатрів, які можуть працювати з дітьми-аутистами

1 24 4 70 1. аутизму

Кількість дітей зі спектром аутизму зростає у геометричній прогресії. Такою є статистика не лише Тернопільщини та України, а й світу в цілому. Маленькі «інопланетяни» – так називають цих не зовсім зрозумілих для світу, але часто геніальних дітей. Їм зовсім нелегко влитися у буремне повсякдення, і допомогти їм у цьому, виявляється, нікому.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Харьковщине обсудили проблему доступности инвалидов к объектам социальной инфраструктуры

1 02 1 1990-1u 300px 1. доступності, инвалидов

19 марта состоялось очередное заседание областного комитета по обеспечению доступности инвалидов и других маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры.

Детальніше…Додати коментар (0)

Питання доступності аптек для маломобільних людей ще далеке від свого рішення

1 24 2 52fc8a274f22429862bc12324bdf5de3 2. доступності, обмеженими фізичними можливостями

Миколаїв. 19 березня у мерії пройшов круглий стіл «Реформування регуляторної політики у сфері доступності аптек для людей з інвалідністю, на виконання аптеками умов ліцензій, а зокрема п.п. 3.5.7 Наказу МОЗ № 723». У заході взяли участь віце-мер Валентин Гайдаржи, в.о. заступника міського голови Євген Шевченко, представники інвалідних організацій Миколаєва та Одеси, соціальних служб міста та аптечного бізнесу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Взаємодія центру зайнятості та роботодавців з питань працевлаштування осіб з обмеженими можливостями

1 24 1 300 400 333722001427095452 2. обмеженими можливостями, реабілітації, інвалідів

З метою активізації діяльності щодо реалізації державних гарантій зайнятості осіб з інвалідністю у Васильківському міськрайонному центрі зайнятості відбулась нарада за участі представників управлінь соціального захисту населення міста та району, підприємства громадської організації інвалідів «Гема Плюс» «Центр медико-професійної реабілітації інвалідів», ТОВ «Персонал Плюс», приватного сільськогосподарського підприємства…

Детальніше…Додати коментар (0)