Анкета для ІТ компаній щодо працевлаштування людей з інвалідністю

1 25 6 iG1Dx-gwaAY 2. особливими потребами

Фонд Східна Європа та Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» звертаються до ІТ компаній з проханням заповнити коротеньку анкету в рамках проекту «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю».

Детальніше…Додати коментар (0)

Ринок технічних засобів реабілітації в Україні має бути максимально прозорим, – Василь Шевченко

1 25 5 PM608image002 1 2. засобів реабілітації

Ринок технічних засобів реабілітації в Україні, у т. ч. крісел колісних, має бути максимально прозорим, з розвинутою конкуренцією, відповідати потребам користувачів й враховувати найголовніший аспект – „ціна + якість”. На цьому 23 березня наголосив перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко під час робочої наради, що відбулася у Мінсоцполітики за участю фахівців Міністерства, науковців, виробників-постачальників крісел…

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалиды в зоне АТО: выехать сложно, остаться невозможно

1 25 4 IMG 20141219 104357 2. мсэк, инвалидов, ограниченными возможностями, інвалідності

На оккупированной территории остаются тысячи людей с ограниченными возможностями. Проблемы, казавшиеся очень сложными в мирное время – получение пенсии по инвалидности, оформление и подтверждение группы, недоступность лекарств, неприспособленность городского пространства – с началом войны превратились в вопрос физического выживания.

Детальніше…Додати коментар (0)

Винницкий нардеп Кудлаенко организовал тренинг-центр по внедрению инклюзивного образования

1 25 3 unnamed 2. инвалидов

23 марта в Киеве для помощников народных депутатов из разных комитетов Верховной Рады стартовала серия семинаров, посвящённых вопросам поддержки инвалидов и улучшению их жизни. Семинары пройдут в рамках масштабного проекта «Инклюзивные решения для равноправности и ответственности общества».

Детальніше…Додати коментар (0)

Працевлаштування інвалідів: відповідальність та звітність роботодавця

1 25 2 81003 2. особливими потребами, інвалідів

смт. Голованівськ. Забезпечення інвалідів робочими місцями, своєчасною й гарантованою зарплатою є надважливим аспектом в житті цієї категорії громадян. Відповідно до вимог чинного законодавства України про основи соціальної захищеності інвалідів для підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, які використовують найману працю, установлюється норматив робочих місць для працевлаштування інвалідів, який, на жаль…

Детальніше…Додати коментар (0)

Допоможемо віднайти своє місце в житті

1 25 1 PM613image002 1 2. інвалідністю

В Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для осіб із обмеженими фізичними можливостями, під час якого проведено низку інформаційних, просвітницьких, довідкових, спеціалізованих заходів. Присутнім особам з особливими потребами надавалися індивідуальні консультації, спрямовані на підвищення поінформованості щодо їхньої соціального захисту.

Детальніше…Додати коментар (0)