В яких санаторіях можуть оздоровитися інваліди?

1 27 1 173994 2. санаторій

“У мене проблеми з хребтом. Кілька років тому випала нагода отримати безкоштовну путівку в один із кримських санаторіїв. Зараз розумію, що це неможливо… Та все ж хотів би дізнатися, в яких санаторіях, замість кримських, можуть оздоровитися інваліди-спинальники?”

Детальніше…Додати коментар (0)

Протезы: есть гарантии

1 01 6 Chalapchiya20150330 2. инвалидностью, протезирование, протезы, реабилитации

Сегодня часто можно услышать призывы организовывать массовый сбор средств для протезирования бойцов АТО за границей. Иногда без лечения на Западе действительно не обойтись, но большей частью в нашей стране есть возможности решить проблему своими силами. Ведь сегодня отечественные протезные предприятия могут изготовлять самые сложные протезы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Художник Вадим Мартынюк свое детство провел в бочке, а теперь ездит на выставки в США

1 01 5 24059971 1 2. вадим мартынюк

Парень не только не сломался, но и сумел добиться успеха, позавидовать которому может любой.

Сегодня 23-летний Вадим Мартынюк – успешный художник, жизнерадостности и оптимизму которого может позавидовать каждый. Рисует в свое удовольствие, продает картины, ездит на заграничные выставки, имеет прекрасную семью, дом…

Детальніше…Додати коментар (0)

Необмежені можливості

1 01 4 701. нозі

Два тижні тому з автором цих рядків стався неприємний випадок: граючи у футбол, підвернув ногу і чи то надірвав, чи то розтягнув зв’язки гомілкостопа. Травма у ігрових видах спорту поширена і далеко не смертельна, проте деякий час довелося пересуватися, стрибаючи на одній нозі. І виявилось, що, маючи у своєму розпорядженні лише одну здорову і неушкоджену ногу, ти стаєш надзвичайно обмеженим у діях.

Детальніше…Додати коментар (0)

Британська рада в Україні частково профінансує встановлення в одній з амбулаторій Вінниці підйомника для людей з інвалідністю

1 01 3 456 1 2. інвалідністю

30 березня у Вінниці відбувся семінар про важливість врахування потреб людей з інвалідністю. Навчання пройшло в рамках проекту «Інклюзивні рішення для рівноправного і відповідального суспільства» за участі Британської ради. Серед запропонованих проектів – облаштування підйомника у Вінницькій міській амбулаторії №5, що по Українському провулку. Частину коштів на його встановлення виділить Британська рада.

Детальніше…Додати коментар (0)

При Менському районному центрі СССДМ діє клуб для дітей з особливими потребами «Віконечко»

1 01 2 DSC14942 1 2. діти

На жаль, на сьогодні наше суспільство не завжди готове прийняти людину (дитину) з фізичними чи психічними вадами, створює перешкоди на шляху її інтеграції в суспільство.

Головна мета роботи соціального працівника допомогти впоратися з важкими завданнями виховання та розвитку дитини-інваліда, сприяти її оптимальному функціонуванню, незважаючи…

Детальніше…Додати коментар (0)