“Наші таланти тобі, Україно!”

1 09 1 87214 2. обмеженими фізичними можливостями

У Ковелі відбувся перший інтеграційний фестиваль “Наші таланти тобі, Україно!” вихованців громадської організації “Реабілітаційний центр” та школи талантів “Creative Studio”.

Гості свята, учасники та їх батьки із захопленням спостерігали за юними талантами, які демонстрували свої здібності на сцені Палацу учнівської молоді імені Івана Франка.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські спортсмени повернулися з XVIII зимових Дефлімпійських ігор з вісьмома медалями

1 08 6 IMG 1500 1 2. дефлімпійських

6 квітня в Україну повернулася національна дефлімпійська команда, яка брала участь у XVIII зимових Дефлімпійських Іграх (Ханти-Мансійськ, Росія), що проходили з 28 березня по 5 квітня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вирішується питання повернення з АТО військових, які мають на утриманні дітей-інвалідів

1 19 6 1401784669 vr. дітей-інвалідів

Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо звільнення з військової служби осіб, які мають на утриманні дітей-інвалідів I чи II групи» (№ 1448).

Детальніше…Додати коментар (0)

Буковинка подорожує в… інвалідному візку

1 08 4 f7d29bc8 2. подорожі

Галина Сивка із валізами об’їздила всю Україну та побувала у п’яти країнах Європи.

16 років тому вона не втрималася на льоду і впала, серйозно травмувавши хребет. На ноги більше звестися так і не змогла, хоча відчайдушно боролася з хворобою.

Детальніше…Додати коментар (0)

Фонд соціального захисту інвалідів України уклав угоду з чернівецьким підприємством

1 16 6 108008-23 2. інвалідів

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук на прохання приватного підприємства «Опора» звернувся до Фонду соціального захисту інвалідів України з проханням розглянути можливість фінансування виготовлення протезно-ортопедичних виробів та ортопедичного взуття, яке виробляє підприємство.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інвалідам стане легше встановити гараж

1 08 2 29d13deca520762d515080fa2a932283 2. инвалидам

Київський простір для людей з обмеженими можливостями стає зручнішим. Столична влада намагається вирішити більшість проблем. Але є одна, майже непомітна, та актуальна. Це гаражі. Деякі категорії інвалідів вимушені пересуватися за допомогою автомобіля з ручним управлінням чи мотоколяски, при цьому вони не можуть користуватися відкритими автостоянками. У них є можливість встановити гараж поблизу домівки.

Детальніше…Додати коментар (0)