Матч 20-го туру проти донецького Металурга пройде за підтримки акції CAFE

1 03 2 95421 2 2. cafe

Футбольний клуб «Іллічівець» радий підтримати Тиждень дій 2015 Центру доступу до футболу у Європі (CAFE) «Футбол для всіх, доступ для всіх». Це прекрасна можливість показати, чого ми досягли і що робимо для наших вболівальників з обмеженими фізичними можливостями, вболівальників з обмеженими фізичними можливостями з інших клубів та місцевої громади людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Війна спонукає українців виховувати повагу до людей з обмеженими можливостями

1 14 8 A8D82172-1AE5-4CE1-BE89-891F5FB8B9D5 w640 r1 s cx0 cy8 cw0 1 2. обмеженими фізичними можливостями, реабілітації

В Україні збільшується кількість людей з обмеженими фізичними можливостями, й усе частіше на вулицях міст можна побачити і молодих хлопців, і чоловіків старшого віку в інвалідних візочках. Ці люди віддали здоров’я, захищаючи Україну від російської агресії, й заслуговують на пошану і підтримку суспільства. Але більшість перехожих оминають їх, відводячи очі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Уряд прийняв рішення про збільшення норм витрат на харчування під час проведення заходів з фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів

1 08 7 kmu 2. реабілітації, інвалідів

8 квітня Кабінет Міністрів України прийняв постанову про збільшення норм витрат на харчування під час проведення заходів з фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів, в тому числі залучення до заходів фізкультурно-спортивної реабілітації українських воїнів, які отримали поранення в АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди-переселенці, що проживають в санаторіях Одещини, забезпечені усією необхідною медичною допомогою

1 18 7 30349-1u 2. інвалідів

В Одесі за участі Уповноваженого Президента України з питань прав людей з інвалідністю, представників Мінсоцполітики, Міністерства охорони здоров’я, керівників структурних підрозділів Одеської ОДА відбувся круглий стіл з питань державного забезпечення належних умов проживання та медичного забезпечення інвалідів та дітей-інвалідів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Детальніше…Додати коментар (0)

Круглий стіл в рамках проекту «Стоп корупція!» (ФОТО)

1 14 5 IMG 0921 2. доступності

7 квітня 2015 року у приміщенні музею Шевченко, у місті Києві, на бульварі Шевченко 12, відбувся круглий стіл у рамках проекту «Стоп корупція!». Проект «Стоп корупція!», в сфері регулювання політики споживання і обороту лікарських препаратів, реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Детальніше…Додати коментар (0)

Робота з дітьми які потребують особливої уваги

1 03 invalid 3. дцп, особливими потребами

Київ. У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Святошинського району (Чаадаєва, 3-А) створені належні умови для всебічного розвитку, засвоєння знань, умінь, навичок у дітей-інвалідів з метою підготовки їх до здобуття загальної середньої освіти.

Детальніше…Додати коментар (0)

Музичні професії презентували особливим дітям

1 14 3 37807 2. центру зайнятості

З професією викладача музичної школи зблизька ознайомилися діти з функціональними обмеженнями Кузнецовського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Екскурсію до музичної країни їм організували фахівці Кузнецовського центру зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)