У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

1 23 1 1429686945 3 2. вадами

У рівненській ДЮСШ №2 із 18 по 19 квітня відбулися змагання з плавання серед дітей-інвалідів Рівненщини. Вони стали другим етапом Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада відтермінувала від мобілізації військових, які мають на утриманні дітей-інвалідів до 18 років

1 19 6 1401784669 vr. дітей-інвалідів

Верховна Рада підтримала проект закону “Про внесення змін до статті 23 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (щодо посилення захисту прав дітей-інвалідів)”. За дане рішення проголосували 282 нардепи.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики спільно з громадськістю працює над підвищенням ефективності соцзахисту людей з інвалідністю, – Василь Шевченко

1 22 5 PM165image002 1 2. людей

Міністерство соціальної політики готове розглядати всі пропозиції й ініціативи, спрямовані на підвищення ефективності соціального захисту людей з інвалідністю в Україні, а також напрацьовувати спільно з громадськими та волонтерськими організаціями необхідні зміни до чинного законодавства відповідно до викликів часу.

Детальніше…Додати коментар (1)

Працевлаштування осіб з особливими потребами: пропозиції експертів

1 22 4 3701 2. особливими потребами, інвалідів

Київ. Комітет АПУ з трудового права обговорив на засіданні проблемі питання, пов’язані із працевлаштуванням осіб з особливими потребами.

Доповідачами на заході виступили Наталія Грішина,старший юрист PLP Law Group та Анна Фоменко, юрист PLP Law Group. Гостем був Роман Пилипенко, начальник відділу реабілітаційних послуг…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Сприяння» – дітям з особливими потребами

1 22 3 1429531022 image011 2. феліцітас, дітям-інвалідам, неповносправних, реабілітації, розумовою відсталістю

Сумське міське товариство допомоги дітям-інвалідам, що мають розумову відсталість, «Феліцитас» впроваджує програму «Надання послуг денного догляду і соціальної реабілітації інвалідам і дітям-інвалідам з розумовою відсталістю», яка у 2015 році фінансується за кошти міського бюджету.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Измаильской РГА обсудили проблемы инвалидов

1 27 1 173994 2. инвалидов

В Измаильской райгосадминистрации, 20 апреля, прошло аппаратное совещание с участием руководителей структурных подразделений и территориальных органов исполнительной власти, представителей СМИ. Согласно повестке дня совещания был рассмотрен вопрос по решению актуальных проблем лиц с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)