Статус «інвалід війни»: хто може претендувати і як оформити (+інфографіка)

1 24 5 invalidnist 2. ато, мсек, інвалідності

Інформація для учасників АТО, які втратили здоров’я, захищаючи Україну: хто має право отримати статус інваліда війни, як можна його оформити, і якими кабінетами доведеться ходити.

Залежно від причини інвалідності, інваліди з числа військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ та інших осіб, при настанні інвалідності…

Детальніше…Додати коментар (0)

Вперше голос громадських організацій людей з інвалідністю прозвучав в Комітеті ООН

1 24 4 DSC09390 2. інвалідністю, інвалідів

У вересні 2015 року Україна має звітуватись в Комітетів ООН з прав людей з інвалідністю за виконання Конвенції ООН про права інвалідів. В межах підготовки звіту уряду Комітет заслуховує звіти та рекомендації громадських організації людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Об’єкти соціальної інфраструктури міста стають більш доступними для городян із обмеженими фізичними можливостями

24 3 355 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Кременчук. 22 квітня у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Геннадія Музики відбулося засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста. Цього дня члени комітету намітили перспективи своєї роботи на поточний рік, враховуючи те, що у напрямку доступності вже було виконано у попередні роки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Семінар на Черкащині

1 24 2 Picture 2. інвалідів

Територіальною інспекцією з питань праці у Черкаській області, спільно з компанією з іноземними інвестиціями Clarus apeks Ciprus, проведено семінар щодо працевлаштування та зайнятості інвалідів. До участі у заході запрошено представників органів Пенсійного Фонду та роботодавців міста.

Детальніше…Додати коментар (0)

Де можна у Львові позичити реабілітаційне обладнання?

1 24 1 reabilitacia 2. реабілітаційне обладнання

“Моя мама невдало впала і зламала шийку стегна. Їй наклали гіпс, а коли знімуть його, вона повинна буде ходити на милицях або за допомоги іншого реабілітаційного обладнання. Проте річ у тім, що коштує таке обладнання недешево. Знайома порадила не купувати милиць, а взяти їх у тимчасове користування. Скажіть, будь ласка, де можна у Львові позичити реабілітаційне обладнання?”

Детальніше…Додати коментар (0)