Паралимпийцы шокировали людей в тренажерном зале (ВИДЕО)

1 18 6 91752441 2. паралимпийцы

В Бразилии к Паралимпийским играм в Рио-де-Жанейро 2016 года вышел необычный проморолик.

Спортсмены паралимпийской сборной Бразилии – Лусиано Дантас, Винисиус Родригес и Люсия Тейшейра – посетили обычные тренажерные залы, показав их посетителям, на что способны инвалиды.

Детальніше…Додати коментар (0)

Планируется улучшить финансирование реабилитационных госучреждений для инвалидов

1 19 6 1401784669 vr. инвалидов, реабилитации

Верховная Рада 15 сентября приняла за основу законопроект № 2042а «О внесении изменений в некоторые законы Украины относительно обеспечения функционирования реабилитационных учреждений для инвалидов и детей-инвалидов».

Детальніше…Додати коментар (0)

ХV Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації Конвенції ООН про права інвалідів»

1 18 4 00000861 b 2. людей

Київ. ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за участю та підтримкою: Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Міністерства освіти і науки України Міністерства соціальної політики України Київської міської державної адміністрації Інституту спеціальної педагогіки НАПН України Фонду соціального захисту інвалідів ВГСПО «Національна асамблея інвалідів України»…

Детальніше…Додати коментар (0)

Відкрито другий набір учасників з інвалідністю на безкоштовні дистанційні курси

1 18 3 580 Image disabled person 81311647 2. програмування

Фонд Східна Європа в партнерстві з Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» оголошують про другий набір учасників проекту «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю». Проект реалізується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (World Jewish Relief).

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінниці розкажуть як втілювати реформи та при цьому не забувати про людей з інвалідністю

1 18 2 thumb 119034 news m 1 2. доступність, інвалідністю

Як воно живеться людям на інвалідних візках, з проблемами зі слухом та незрячим? Вінничани зможуть відчути це на собі у п’ятницю 25 вересня. На головній площі Вінниці бажаючим запропонують пересісти на візок, порозмовляти мовою жестів та подивиться кіно закритими очима. Також проведуть виставку фото пандусів, на які без матюків неможливо й глянути, а не те щоб виїхати.

Детальніше…Додати коментар (0)