Валерій Акопян: «У спартакіаді інвалідів праці є переможці, проте переможених немає»

1 24 1 111621 2 2. спартакіади, інвалідів

Для людей з обмеженими фізичними можливостями фізкультура і спорт — не лише один із способів реабілітації, а й повернення до повноцінного життя, демонстрація активної життєвої позиції. Завдання ж структур, покликаних опікуватися цими людьми, — знайти такі форми організації фізкультурно-спортивної роботи, які відповідали б їхнім фізичним та суспільним потребам і заохочували цих людей до занять.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Херсоні волонтера-інваліда визнали почесним громадянином міста (ВІДЕО)

1 23 5 384956968 2. григорій

Відомий волонтер Григорій Янченко став почесним громадянином Херсона. Колишній десантник, який тепер прикутий до інвалідного візка, уже другий рік поспіль збирає допомогу для потреб українських військових.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Днепропетровске открылся уникальный центр реабилитации детей-аутистов

1 23 4 Дауны-марта-на-руках-у-папы-2 2. детей-аутистов, реабилитации

Сегодня в нашем городе проживают более 10 тысяч ребятишек, страдающих аутизмом.

Единственный способ адаптировать таких деток к жизни в обществе, а не списать как безнадежных инвалидов, – проводить беспрерывную реабилитацию.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье обсудили проблему аутизма среди детей в мире и Украине

1 23 3 Семинар 2. аутизм

По информации управления социальной защиты населения городского совета, 18 сентября в Запорожье прошел семинар консула ведущей европейской ассоциации Аутизм Европа «Проблемы и достижения сферы аутизма в мире и в Украине» Инны Сергиенко, организованный Запорожским городским территориальным центром социального обслуживания (предоставления социальных услуг).

Детальніше…Додати коментар (0)

На Вінниччині відкрився тренінговий центр для учасників АТО

1 23 2 171 2. реабілітації, інвалідністю

В селі Дорожне, що на Вінниччині 21 вересня відкрився «Тренінговий центр самостійного проживання людей з інвалідністю у громаді».

Ініціаторами відкриття такого Центру стала Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця» спільно з комунальним закладом «Вінницький обласний центр соціально-психологічної…

Детальніше…Додати коментар (0)