Залізничників навчали новим підходам обслуговування осіб з інвалідністю

1 25 1 20150918 093321 1 2. обмеженими фізичними можливостями

Працівниками управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради з 14 по 18 вересня 2015 року проводились навчання з працівниками поїзних бригад ВП «Пасажирське вагонне депо Ковель», на яких розглянуто ряд питань щодо обслуговування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Ветерани АТО, які отримали інвалідність, зможуть працевлаштуватися в поліцію”, – Арсен Аваков (ВІДЕО)

1 24 6 8249521 2. арсен аваков

Про це 22 вересня повідомив журналістам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами очільника МВС, відомство впроваджує спеціальну програму для ветеранів, які отримали серйозні травми в бойових діях під час участі в Антитерористичній операції на Сході держави.

Детальніше…Додати коментар (0)

МОЗ роз’яснило, хто має право видавати довідки, що дають право голосувати «на дому»

1 24 5 20150922114138 2. виборців, виборів, голосувати

Міністерство охорони здоров’я нарешті роз’яснило інформацію про те, які медичні установи мають право під час виборів видавати довідку про нездатність особи пересуватися самостійно і які є до неї вимоги, щоб такі виборці мали можливість проголосувати «на дому». Про це МОЗ днями повідомило РОГО «Комітет виборців України» в листі-відповіді на запит організації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Таксист-переселенец с ДЦП: “Просить о помощи и плакаться я не привык”

1 24 4 24099662 2. дцп

О таких обычно говорят – люди с особыми потребностями, но только не о Романе. Этот парень – с особыми возможностями и силой воли.

– Я с первых дней на Евромайдане был, в донецкой автосотне, в Киев ездил, а как боевые действия начались, решил помогать землякам уезжать от ужасов войны, – рассказывает мужчина.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі для людей з обмеженими можливостями створюють умови доступності до об’єктів міської інфраструктури

1 24 3 7 2. доступності

22 вересня 2015 року у Великій сесійній залі Одеської міської ради відбулося чергове засідання Комітету забезпечення доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів житлового, соціального та громадського призначення, засобів зв’язку, інформації та інженерно-транспортної інфраструктури міста Одеси.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди на візках влаштують у Кіровограді Інспекцію доступності

1 20 6 1990-1u 1. доступності

У п’ятницю 25 вересня, о 12.00 на площі Героїв Майдану у Кіровограді відбудеться “Інспекція доступності”. Організаторами заходу є кіровоградські візочники.

“Ми проводимо спільну “Інспекцію доступності” в рамках проекту “Відчуй на собі” у центрі нашого рідного міста. Мені особисто дуже хочеться поглянути в очі і запитати: чому нас не хочуть бачити…

Детальніше…Додати коментар (0)