В Україні живе майже 1,7 мільйона людей з розладами психіки

1 19 6 1447775546-8358 2. психічного здоров'я

Як повідомили в інформаційному управлінні Верховної Ради України, про це йшла мова під час круглого столу в парламентському комітеті з питань охорони здоров’я на тему “Психіатрична допомога в Україні. Виклики та шляхи реформування”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Соцпроект «Страна каждого» (ВИДЕО)

1 19 5 852493752 2. доступності, инвалидностью, инвалидов, особыми потребностями

Одесса. «Страна каждого» — социальный проект общественной организации «Оберег», призванный помочь людям с особыми потребностями в повседневной жизни. 17 ноября в рамках проекта состоялась пресс-конференция посвященная вопросам доступности нашего города для людей с особыми потребностями!

Детальніше…Додати коментар (0)

Хмельницький вокзал зроблять максимально комфортним для людей з особливими потребами

1 19 4 197133 2. особливими потребами

Будь-які громадські місця необхідно робити якомога комфортнішими для людей з особливими потребами. У зв’язку з цим не вперше відбулася робоча зустріч представників Всеукраїнського громадського об’єднання громадян з інвалідністю з начальником вокзалу станції Хмельницький Володимиром Давтяном, метою якої вже був огляд виконаних робіт, тобто зміни вокзалу таким чином, щоб були створені зручності для людей…

Детальніше…Додати коментар (0)

Музика тиші. Учні калуського спецінтернату стали героями дитячої книжки

1 19 3 IMG 0560 1 2. андрій бачинський, вадами слуху, інтернату

Учні калуського спецінтернату для дітей зі зниженим слухом стали героями дитячої книжки. Повість для і про підлітків «140 децибелів тиші» написав львівський письменник Андрій Бачинський. Книжка торкнулася цілого пласту проблем, з якими стикаються люди з особливими потребами – від байдужості та корупції до сирітства й жебрацтва – і вже стала одним із семи номінантів на премію «Дитяча книга року ВВС-2015».

Детальніше…Додати коментар (0)

Благодійний турнір по боулінгу «Кубок відкритих сердець-2015» подарує дітям з синдромом Дауна можливість краще навчатися та розвиватися

1 19 2 Image00001 1 2. синдромом дауна

Київ. 28 листопада Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» проведе традиційний четвертий благодійний турнір по боулінгу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець». Станом на сьогодні уже зареєстровано більше 13-ти корпоративних команд, а також батьківська, волонтерська «Щастя» та команда молоді із синдромом Дауна.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відбувся Виконком Асоціації футболу інвалідів України

1 19 1 65 1 2. інвалідів

12 листопада 2015 році відбулося засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу інвалідів України під головуванням президента асоціації Юрія Титаренка, на якому був присутній Координатор проектів CAFÉ в Україні Олександр Остапа. На даному засіданні було розглянуто ряд питань, щодо співробітництва між ФФУ та CAFÉ.

Детальніше…Додати коментар (0)