Правозахисники… порушують права людей з інвалідністю?

1 29 7 20160127 153634 2 2. інвалідністю

Журналіст КНК Медіа, перебуваючи в редакційних справах у приміщенні Київського апеляційного адміністративного суду, помітила інформаційно-платіжний термінал. Маючи наліпку «За підтримки «Правозахисної спілки інвалідів», він… виявився недоступним для людей з інвалідністю!

Детальніше…Додати коментар (0)

Дослідження з питань виконання Конвенції ООН «Про права людей з інвалідністю»

1 29 6 76235 2. інвалідністю

Науково-методичний центр інклюзивної освіти ІППО КУ імені Бориса Грінченка спільно з Національною асамблеєю інвалідів України та Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» розпочинає дослідження з питань виконання Конвенції ООН «Про права людей з інвалідністю», а саме: статті 7 «Діти-інваліди», статті 11 «Ситуації ризику та надзвичайні гуманітарні ситуації», статті 24 «Освіта».

Детальніше…Додати коментар (0)

ТСН презентувала цикл сюжетів проекту “Переможці”

1 29 5 385207172 1 2. переможці

22 січня у випуску ТСН о 16:45 відбулась прем’єра першої відео-історії з циклу “Переможці”, що присвячений однойменному соціальному мультимедіа-проекту.

Цього разу автор сюжету та куратор виставки ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла історію Оксани Мастерс – неймовірної американської параолімпійської спортсменки, родом з України…

Детальніше…Додати коментар (0)

Укрпошта: повага до кожної людини з особливими потребами

1 29 4 fotolia 24146559 subscription xxl 2. обмеженими фізичними можливостями

В Укрпошті з повагою ставляться до людей з обмеженими фізичними можливостями. Кожного дня оператори та листоноші обслуговують сотні таких осіб як у поштових відділеннях, так і вдома.

Детальніше…Додати коментар (1)

В Мукачеві розробляють комплексну програму адаптації людей з обмеженими можливостями

1 29 3 46276ded2fdd3245a9a8536c50ae55dd XL 2. обмеженими можливостями

В Мукачівській міськраді відбулася нарада, на якій обговорили план розробки комплексної програми для людей з обмеженими можливостями. Участь в заході взяли Мукачівський міський голова Андрій Балога, керівники управлінь міськвиконкому, керівники громадських організацій, які представляють інтереси людей з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рівень надання послуг з реабілітації маленьких буковинців повинен відповідати наявним потребам

1 29 2 55912 1 2. реабілітації

Шляхи вирішення проблемних питань у функціонуванні ОКУ «Обласний центр медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи» та Буковинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «особлива дитина» обговорено на нараді, участь у якій взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Детальніше…Додати коментар (0)

Щоб досягти успіху треба вірити у власні сили

1 18 4 13382011 news bigpic. зайнятості

Ізмаїл. Проблеми працевлаштування інвалідів найчастіше пов’язані з тим, що у більшості інвалідів немає досвіду в пошуку вакансій, немає можливості отримання необхідної для цього інформації. Важливою проблемою є і те, що працевлаштуватися інваліди можуть на наявні вакантні місця, які не відповідають стану та можливостям їх здоров’я, їх професійним інтересам.

Детальніше…Додати коментар (0)