В “Лего” выпустили игрушку на инвалидной коляске

1 03 6 24138965 2 2. детей

В “Лего” хотят выпускать игрушки для всех без исключения детей. Недавно в компании презентовали фигурку, которая сидит в инвалидном кресле. Это станет первым шагом на пути к прекращению “культурной маргинализации” детей с ограниченными возможностями, считают в компании.

Детальніше…Додати коментар (0)

Лікаря, який вимагав хабар за видачу медичного висновку для дитини-інваліда відсторонено від посади

1 03 4 10348019 2. прокуратури

Чернівецька область. Голові лікарської комісії, якого правоохоронці затримали після одержання хабара в сумі 5000 грн., повідомлено про підозру в прийнятті пропозиції та одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

Детальніше…Додати коментар (0)

У Сєвєродонецьку відбудеться конкурс на участь у проекті «Пілотна програма захисту внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю»

1 27 1 173994 2. інвалідністю

Ця пілотна ініціатива виконується громадською організацією «Фундація прав людини» та громадською організацією «Сєвєродонецька агенція розвитку громади» в рамках проекту «Об’єднуємося заради реформ», що реалізується міжнародною організацією «Pact в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальніше…Додати коментар (0)

На Прикарпатье работает Школа педагогов инклюзивного обучения

1 03 2 волошин 2. аутизма, инклюзивного обучения

В Ивано-Франковской области понимают, что внедрить относительно новую систему инклюзивного обучения непросто. Для того чтобы она работала как можно эффективнее, осуществляют информационно-методическое сопровождение педагогов, родителей, администрации касательно учебно-методического обеспечения инклюзивного обучения в учебных заведениях области.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Херсонщині сприяють зайнятості особам з обмеженими можливостями

1 15 file1597764 6c9abc85 1. обмеженими можливостями, інвалідністю, інвалідів

Надання якісних соціальних послуг людям, які у зв’язку з обмеженими можливостями не можуть на рівних конкурувати на ринку праці, залишається одним із пріоритетних напрямів діяльності обласної служби зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)