ДОРОЖНЯ КАРТА щодо забезпечення учасника АТО технічними та іншими засобами реабілітації в Україні

1 23 6 1259852835136180b 2. засобами реабілітації

Механізм забезпечення учасників АТО технічними та іншими засобами реабілітації визначено Порядком забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 № 321 (далі – Порядок забезпечення ТЗР).

Детальніше…Додати коментар (0)

Жінка на інвалідному візку вирішила створити реабілітаційний притулок для неповносправних (ВІДЕО)

1 01 5 1424597753254 2. неповносправних

За облаштування реабілітаційного притулку для неповносправних узялася на Волині жінка, яка й сама пересувається на візку, власним коштом купує будівельні матеріали для ремонту приміщення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тернопільських амазонок безкоштовно тренують у фітнес-клубі

1 01 3 thumb 161481 news m 2. мастектомії

Амазонками нині називають жінок, які перенесли рак грудей та мастектомію – операцію з видалення молочної залози. Цим жінкам потрібні реабілітація та підтримка. Та, на жаль, у нашій країні вони не завжди мають такі можливості. Тому часто опиняються зі своєю проблемою наодинці.

Детальніше…Додати коментар (0)

За сприяння центру зайнятості безробітна маріупольчанка з інвалідністю отримала бажану роботу

1 01 2 40493 2. центру зайнятості

Наталя Платонова, за освітою інженер транспорту, має стаж роботи понад 22 роки, їй подобається працювати в колективі, але на заваді стала хвороба, що призвела до інвалідності. Саме хвороба змусила залишити роботу в «Маріупольтепломережі», де Наталя працювала останні 5 років оператором котельні. Згідно з висновком медико-соціальної експертної комісії про умови і характер праці та відповідно до індивідуальної програми реабілітації, Наталя може…

Детальніше…Додати коментар (0)

Від березня у Хмельницькому вперше курсуватиме соціальне таксі для людей з обмеженими можливостями

1 01 1 12710846 2. обмеженими фізичними можливостями, соціальне таксі

1 березня 2016 р. у м. Хмельницький стартує проект «Соціальне таксі», спільна ініціатива благодійного фонду Карітас Хмельницький, ГО «Світ без бар’єрів» та волонтерів. Містом курсуватиме автобус, спеціально обладнаний для комфортного перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Нова послуга буде доступною для кожної потребуючої людини та наразі – безкоштовною.

Детальніше…Додати коментар (0)