На Благовіщення весну зустрічаємо (ФОТО)

1 08 7 IMG 6806--копия 2. свята

Кіровоград. Одне з найцікавіших православних свят у період Великого Посту – Благовіщення. Кажуть, що на Благовіщення сонце сходить, радіючи весні й теплу, переливається всіма кольорами веселки й «танцює» над горизонтом. Впевнитися в цьому змогли гості Собору Благовіщення Пресвятої Богородиці. День видався напрочуд теплим і тому у Соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці 7 квітня було дуже людно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Андрій Левицький: «Не зважати на труднощі, ніколи не здаватися, жити сьогоднішнім днем і за все дякувати Богу»

1 08 6 levickiy 2. андрій левицький

В істинності цих слів переконаний 43-річний мешканець села Доброводи Андрій Левицький, котрий, незважаючи на вроджену недугу, із цим гаслом впевнено йде по життю.

Андрій народився завчасно, лікарі приголомшили батьків, що у їхнього первістка вроджена катаракта очей. Першу операцію в інституті Філатова, в Одесі, Андрій переніс ще немовлям…

Детальніше…Додати коментар (0)

Жива бібліотека 2016

1 08 5 IMG 3761 1 2. docudays ua, порушеннями зору, інвалідністю

13-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відкрився у Києві 25 березня і тривав до 1 квітня в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6), у кінотеатрах «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) та «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19).

Детальніше…Додати коментар (0)

По питанню обов’язкового працевлаштування інвалідів на підприємстві

1 21 5 eb9405ec18499c82aeced7e3dd46e7c5 2. інвалідів

По питанню обов’язкового працевлаштування інвалідів на підприємстві надає роз’яснення головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області Черкаська Аня Михайлівна.

Детальніше…Додати коментар (0)

Зробити вокзальну інфраструктуру доступнішою та комфортнішою для пасажирів з особливими потребами придніпровським залізничникам допомагають побажання самих інвалідів

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. особливими потребами, інвалідів

Щоб забезпечити безперешкодний доступ осіб з обмеженими фізичними можливостями до залізничної інфраструктури, покращити якість їх обслуговування на вокзалах та у поїздах, на Придніпровській залізниці не один рік поспіль співпрацюють з громадськими організаціями інвалідів, ретельно вивчають думку та побажання цієї категорії пасажирів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Музыкальная терапия и большая сцена для детей с аутизмом

1 08 2 Поліщук 2. детей

В Луцке несколько лет назад родители детей с аутизмом прислушались к советам американских специалистов и пошли путем сплочения родителей, чьи дети имеют такой же диагноз. Так была создана Волынская областная общественная организация «Янголята». Ее председатель, Юлия Полищук, рассказывает нам о проблемах и успехах в их работе.

Детальніше…Додати коментар (0)