Хмельницькі інваліди-візочники зіграли у петанк з французами (ВІДЕО)

1 13 1 image 78 2. петанк

Що робити, коли надворі стало по-справжньому тепло? Грати у петанк! Кількість прихильників французької гри стрімко більшає. А нещодавно до цього виду активного дозвілля долучилися ще й хмельницькі інваліди-візочники. Змагання з петанку відбулися у сквері імені Івана Франка. На них побували і гості з Франції.

Детальніше…Додати коментар (0)

Необмежені можливості (ВІДЕО)

1 12 6 image 62 2. ірина гавришева

Вона стала явищем в українській доброчинності. Ірина Гавришева півжиття прикута до інвалідного візка, відчайдушно допомагала іншим. Цьогоріч на національному конкурсі «Благодійна Україна» її відзначили спеціальною нагородою «Дивовижна історія життя».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Гребінці відбувся бенефіс таланту, мужності і краси (ФОТО)

1 12 5 82533054 5 2. дівчину

Саме так можна охарактеризувати подію, яка відбувалася нещодавно у районному будинку культури за участі відомої в Гребінці співачки Анастасії Якименко.

Вперше за багато років дівчина вийшла на сцену, зустрічала своїх друзів, вітала і дякувала усім хто прийшов на цей концерт.

Детальніше…Додати коментар (0)

У нічому клубі, ресторані, чи у музеї? Де більше усього не «раді» людині в інвалідному візку? Експеримент «Абзацу!» (ВІДЕО)

1 12 4 image 32 2. інвалідному візку

Майже два місяці тому дівчину у інвалідному візку не пустили випити каву в один із популярних закладів Львова. Де ще квітне середньовічна дикість у ставленні до людей з обмеженими можливостями? Журналісти «Абзацу!» порівняли ресторани, кінотеатри і транспорт в Україні та у Європі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Делегація Ясського повіту Румунії ознайомилась з роботою Вінницького обласного центру «Обрій»

1 12 3 102 6 2. людей

Представники делегації Ясського повіту Румунії до Вінницької області ознайомилися з новими програмами роботи Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

Детальніше…Додати коментар (0)

Лілія Ричкіна: «Проблеми дітей з особливими потребами – на особливий контроль влади і громадськості!»

1 12 2 20160407-act 2. особливими потребами

Нещодавно до заступника голови Сумської обласної ради Лілії Ричкіної завітала голова громадської організації, представник ВГО «Національна асамблея інвалідів України» в Сумській області Людмила Фрунзе. Людмила Вікторівна від імені батьків дітей з особливими вадами поділилася проблемами, з якими їм уже не справитись самотужки. Мета її візиту – розказати про свої справи депутатам обласної ради, попросити підтримки, адже дітям…

Детальніше…Додати коментар (0)