Відбулося засідання комітету, завдання котрого забезпечити доступності неповносправних до об’єктів інфраструктури

1 15 1 IMG 01011 1 2. доступності, протезування

Луцьк. Люди з обмеженими можливостями є споживачами таких самих послуг, тому важливо забезпечити їм доступності до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Для цього в області при облдержадміністрації створений комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, виїзне засідання якого відбулось 12 квітня 2016 року.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалидность по заказу. В Харькове на взятке погорел медик (ВИДЕО)

1 14 6 vzatka neseporenko.avi 2. інвалідності

Заведующего отделением одного из медицинских заведений задержали 12 апреля прямо на рабочем месте. В кабинет сотрудники СБУ, полиции и прокуратуры проследовали после того, как человек, желающий оформить инвалидность, передал ему вознаграждение в сумме 4-х тысяч гривен.

Детальніше…Додати коментар (0)

Правова допомога ВПО з інвалідністю

1 15 6 78142 2. інвалідністю

З 01 квітня 2016 року, Харківська громадська організація незрячих юристів, розпочала реалізацію Проекту “Почуй мене” з надання правової допомоги незрячими юристами внутрішньо переміщеним особам з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дев’ять корисних ініціатив для незрячих

1 14 4 58599169 2. daisy, оксана потимко, вадами зору, незрячих, сліпих, шрифтом брайля, інвалідів

У Львові проживає близько 1300 людей із вадами зору, для яких звичне нам життя є набагато складнішим. Якщо банально заплющити очі і спробувати “подивитися” фільм чи пришити ґудзик, доведеться добряче постаратися. Щоб адаптувати середовище до потреб незрячих, треба докласти чимало зусиль, але найперше – переконати тих, які працюють із людьми з вадами зору, що це варто робити.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Белицком прошёл круглый стол с участием ВПЛ с инвалидностью

1 14 3 lej2pzoesey 14605384989 1 2. доступность, инвалидностью

В городе Белицкое, 8 апреля, был проведен круглый стол с участием ВПЛ с инвалидностью, представителями организации инвалидов “Джерело”, инициативной группы “Фортуна”, гуманитарного штаба “МИ Є”, а также представителями районной и городской действующей власти в лице заместителя мера Романенко Г.Н., директора городского парка Овчаренко А., депутата Дьячишиной О.В.

Детальніше…Додати коментар (0)

Харківська громадська організація інвалідів перевіряє суди на їх доступність (ВІДЕО)

1 14 2 thumb-article--1ba5 2. доступності, інвалідів

Експерти громадської організації “Креавита” зробили висновки щодо доступності будівлі Київського райсуду міста Полтави для маломобільних людей. Висновки не голослівні, адже дослідження вони провели особисто, на власних інвалідних візках.

Детальніше…Додати коментар (0)