«Як німецькі кошти сприяють змінам у дитячих закладах Києва?»

1 22 7 kindergarten 2. аутизм, особливими потребами

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) завершив роботи на 4 дитячих садках міста Києва, на черзі – ще 25, робота над якими вже стартувала. У планах Фонду – розширювати цю роботу. «Я звертаюся до всіх керівників столичних ДНЗ із проханням готувати документи до конкурсу», – заявив у прес-турі виконавчий директор УФСІ Віктор Мірошниченко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Військовий АТО: Америку не зрівняти з Україною. Там навіть інвалід може стати щасливим

1 22 6 000004 2. инвалид

«Я вже другий місяць тут лежу. Був у польовому госпіталі в Краматорську, в Дніпропетровському шпиталі. Тепер тут – у Києві. Потім, кажуть, направлять у Вінницю на реабілітацію. Хоча, яка тут реабілітація – ноги нема, – розповідає 27-річний Максим. – Думав, що життя закінчилось, бо кому мужик без ноги треба. А тут дивлюся на цього Вуйчіча – у нього ж зроду ні ніг, ні рук не було! А яка жінка красива, і діти є, і світом катається, і щасливим таким виглядає.

Детальніше…Додати коментар (1)

Мотиваційна зустріч із Ніком Вуйчічем (ФОТО)

1 22 5 DSC01183 2. ніком вуйчічем, інвалідністю

У квітні 2016 року на стадіоні «Олімпійський», місто Київ, пройшла мотиваційна зустріч із Ніком Вуйчічем. За сприяння БФ «АІК» та Всеукраїнського форуму благодійників для людей з інвалідністю та їх супроводжуючих надано можливість відвідати довгоочікуваний захід – зустріч з легендарним Ніком Вуйчічем, який виступав з програмою «Життя без обмежень».

Детальніше…Додати коментар (0)

Будинок зв’язку в Києві обладнали для людей з інвалідністю

1 22 4 225335235 1 2. інвалідністю

Керівник Укрпошти Ігор Ткачук презентував результати впровадження концепції універсального дизайну, що надає безперешкодний доступ до Головпоштамту для всіх громадян, зокрема для людей з обмеженими можливостями. Захід «Будинок зв’язку – доступний для всіх» відбувся за участю голови Національної Асамблеї інвалідів України, Уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю…

Детальніше…Додати коментар (0)

Тепер усі об’єкти соціальної сфери будуть здавати в експлуатацію пристосованими під потреби маломобільних людей

1 22 3 IMG 2978 2. маломобільних, інвалідів

Миколаїв. 20 квітня відбулося спільне засідання міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді і спорту.

Детальніше…Додати коментар (0)

Про надання соціальних послуг особам з інвалідністю вели мову сторони соціального діалогу Борщівщини

1 22 2 92520 2. інвалідністю, інвалідів

У Борщівському районному центрі зайнятості відбувся семінар з соціальними партнерами на тему: «Надання соціальних послуг особам з інвалідністю» за участю головного державного інспектора управління держпраці у Тернопільській області О.Кузик, начальника відділу обслуговування інвалідів, ветеранів війни, праці та постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи управління соціального захисту населення РДА Г. Врубель, представників…

Детальніше…Додати коментар (0)