Програма допомоги дітям з особливими потребами (ВІДЕО)

1 11 1 thumb-article 2. реабілітації

Діти з особливими потребами потребують не тільки особливої уваги і підтримки, а й особливих методів роботи з їхнього виховання та лікування. І владники Харкова, і фахівці впевнені, що така робота не просто повинна постійно проводитися, а і удосконалюватися.

Детальніше…Додати коментар (0)

Как работает группа по рассмотрению документов о протезировании участников АТО?

1 10 8 s1 64987 17 2. ортезирования, протезирования

Минсоцполитики приказом от 25 марта 2016 года № 286 утвердило Положение об экспертной группе по рассмотрению документов относительно протезирования участников АТО, которые потеряли функциональные возможности конечностей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Герой “ФАКТОВ” Антон Феденко, выживший после несовместимой с жизнью травмы, стал чемпионом по плаванию

1 10 7 216390w200zc0 1 2. антон феденко, пьюселика, реабилитации

Сейчас парень получает профессию психолога и консультирует «атошников».

За драматической и в то же время полной удивительных чудес историей киевлянина Антона Феденко «ФАКТЫ» следят уже семь лет. В судьбе нашего героя произошло столько невероятных событий, что в пору уже писать книгу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Соціальні картки дають можливість тернополянам економити до 12%

1 10 6 s K 050516 02 2 2. інваліди

У Тернополі для соціально незахищених категорій тернополян впровадили «Соціальні картки», які дають 12% знижку на придбання лікарських засобів у мережі аптек.

«У рамках цього проекту ми виготовили 10 тисяч соціальних карток, які надаватимуть 12% знижки у мережі аптек Тернополя. Наразі таких аптек, які долучилися до проекту, є 44, – розповідає…

Детальніше…Додати коментар (0)

Міські чиновники пересіли на інвалідні візки (ВІДЕО)

1 10 5 image 337 2. інвалідів

Міські чиновники пересіли на інвалідні візки. Щоправда, лише на декілька годин. У рамках акції, організованої Асамблеєю інвалідів України, люди з інвалідністю, зокрема з проблемами зору, слуху та опорно-рухового апарату, продемонстрували посадовцям, що Полтава майже не пристосована для пересування людей на візках. Учасники акції двома вулицями подолали шлях від Корпусного парку до Театральної площі.

Детальніше…Додати коментар (0)