Cитуацію із забезпеченням прав внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю потрібно покращити – Валерій Сушкевич

1 31 6 fcf37f3ede4dfae643923c6cec7b957f 1464251484 extra large 2. валерий сушкевич, інвалідністю

Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич провів робочу зустріч з представниками Агентства ООН у справах біженців в Україні (UNHCR) – старшим радником із правових питань Югом Біссо, польовим радником з питань захисту Асель Ормоновою та старшим помічником з правових питань Тетяною Ловцовою.

Детальніше…Додати коментар (0)

Віталій Матьовка освідчився коханій через 2 тижні після знайомства

1 31 5 701111 1 1 2. віталій матьовка

“Познайомилися ми 3 місяці тому у реабілітаційному центрі у Львові, де разом навчаємося на агента з туризму. Як тільки побачив Вікторію — одразу у серці щось підказало, що як обернеться — то буде моя. Так і сталося. А через 2 тижні зробив їй пропозицію. Подарував золоту обручку із маленьким діамантиком та букет троянд”, – розповідає 37-річний Віталій Матьовка із села Тихий Великоберезнянського району Закарпатської області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тернопільський школяр із протезом на нозі став чемпіоном

1 31 4 thumb 187277 news m 1 2. инваспорт, тарас радь

Травма не завадила десятикласнику Тарасу Радю займатися спортом та досягати успіхів. Хлопець – чемпіон України з біатлону та лижних гонок серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Він бере участь у змаганнях в Україні та світі.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Николаеве появится совет по вопросам соцреабилитации детей-инвалидов

1 31 3 242730 2. инвалидов, реабилитации

В Николаеве утвердили создание городского координационного совета, который займется вопросами социальной реабилитации детей-инвалидов. Такое решение было принято 30 мая членами николаевского исполкома.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майже півсотні луцьких тролейбусів обладнали для незрячих пасажирів

1 31 2 top-photo 2. незрячих

Волинський осередок Генерації успішної дії з 2009 року бореться, аби луцький громадський транспорт був доступним для незрячих, а саме обладнаний зовнішнім і внутрішнім оповіщенням. Про це інформує Голова Волинського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук.

Детальніше…Додати коментар (0)