З липня для мешканців Харківській області працюватиме служба «Інватаксі»

1 03 1 thumb-newsDocument 2. населення

Стан доступності транспортної інфраструктури Харківщини для осіб з обмеженими фізичними можливостями обговорили на засіданні обласного комітету 31 травня.

У ході засідання комітету із забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури заступник директора…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Краматорську під час отримання хабара викрито посадову особу обласного центру медико-соціальних експертиз

1 02 6 82138 2. інвалідності

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові на хабарі у 20 тисяч гривень затримали лікаря (ФОТО)

1 02 5 PM757image001 1 2. інвалідності

Гроші завідувач відділення однієї з поліклінік вимагала за видачу медичної документації для оформлення групи інвалідності.

У службовому кабінеті оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Харківській області ДЗЕ Нацполіції спільно з УСБУ та слідчим поліції області затримали 58-річного лікаря-гастроентеролога.

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадянам з обмеженими можливостями надавали безоплатну правову допомогу

1 02 4 xywyW8R1XTs 2. інвалідів

31 травня 2016 року в Полтавському обласному осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» продовжив роботу виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань. В роботі взяли участь працівники Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД та члени Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Запоріжжі обговорили проблемні питання переселенців з інвалідністю

1 02 3 399666 2. інвалідністю

Днями у Запоріжжі відбулось засідання круглого столу на тему «Правові аспекти інтеграції внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю у Запорізькій області». Захід організувала обласна служба зайнятості та Департамент соціального захисту населення спільно з громадською організацією «Фундація прав людини» у рамках Програми із захисту прав внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю «LITTLE BERTA».

Детальніше…Додати коментар (0)

Діти з особливими потребами у Верховній Раді (ФОТО)

1 02 2 IMG 1117 1 2. особливими потребами

Напередодні міжнародного дня захисту дітей, а саме 31 травня 2016 року, у будівлі Верховної Ради України діти та молодь з особливими потребами з усіх регіонів України продемонстрували свої творчі таланти – вироби декоративно-прикладного мистецтва.

Детальніше…Додати коментар (0)