Артур Радковский привез в Бахмут серебро международного марафона

1 23 1 1466507831 radkovskiy-kubok-1 2. артур радковский

60 гонщиков со всего мира приняли участие в 14-м Международном марафоне среди спортсменов-инвалидов «Скифский берег».

Депутат Бахмутского городского совета, спортсмен Артур Радковский достойно выступил на состязаниях и завоевал почетное 2-е место на заезде в 21,98 км.

Детальніше…Додати коментар (0)

Однажды люди пересядут с инвалидных колясок на… экзоскелеты (ВИДЕО)

1 22 6 byewheelchair.jpg 2016012716180490542 2. экзоскелет

Роботизированные экзоскелеты, этот старый добрый штамп научной фантастики, комиксов, книг и фильмов, постепенно становятся частью нашего мира — и, в принципе, следуют прогнозам научной фантастики. Экзоскелет — это костюм робота. Полностью металлический и работающий постоянно. Экзоскелеты тяжелые и нуждаются в энергии, как и человеческое тело, но оно, в отличие от первых, не металлическое.

Детальніше…Додати коментар (0)

У штаб-квартирі НАТО презентували перші результати реалізації Трастового фонду НАТО з розвитку системи медичної реабілітації України

1 22 5 image-17-06-16-08-09-2-tmb 2. реабілітації

Захід був організований Постпредством Болгарії в НАТО, яка є провідною країною в реалізації Трастового фонду, Місією України при НАТО та Політдиректоратом Міжнародного секретаріату НАТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Попри обмеження можна жити активним життям (ВІДЕО)

1 22 4 image 463 2. спортом

Такого гасла дотримується п’ятнадцятирічний Данило з Житомира.

Через хворобу хлопець з дитинства прикутий до інвалідного візка, однак це не заважає йому зніматися у кіно, виступати на сцені та професійно займатися спортом. Данило розповідає: інколи помічав на собі здивований погляд, нібито, як людина з обмеженими можливостями може займатися спортом, ба більше карате.

Детальніше…Додати коментар (0)

Представники управління взяли участь у обласному семінарі з проблем інвалідності “Нічого для нас без нас”

1 22 3 Seminar 2. реабілітація, інвалідністю, інвалідів

17 червня ц.р. у приміщенні Львівської облдержадміністрації за участі голови облдержадміністрації Олега Синютки, керівників та представників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників громадських організацій відбувся семінар з проблеми інвалідності та інклюзивного підходу до формування політики на рівні місцевих громад «Нічого для нас без нас».

Детальніше…Додати коментар (0)

Дети с ДЦП: дельфинотерапия в подарок (ВИДЕО)

1 22 2 321598452245 2. дцп, дельфинотерапии

Одесса. О целебных свойствах воды известно издавна. Также, с давних пор известна биологическая и энергетическая связь человека с животным миром. Дельфинотерапия — лечение, объединяющее эти два компонента, в ходе которого происходит прямое общения пациента с морскими млекопитающими. Невероятно полезной и действенной является дельфинотерапия для деток с ДЦП.

Детальніше…Додати коментар (0)