«Сяйво дитинства» засяяло втретє у м.Хмельницьку (ФОТО)

1 30 3 IMG 2056 2. фестиваль

Команда талановитих дітей Кіровоградської організації інвалідів ВОІ СОІУ на чолі з Ельмірою Небесною прийняла участь у lll Всеукраїнському фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами “Сяйво дитинства”, що проходив у м. Хмельницьку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рятувальники провели майстер-клас для дітей-інвалідів

1 30 1 6809 2. рятувальники

24 червня рятувальники Голосіївського району провели майстер-клас в одному із столичних санаторіїв для дітей-інвалідів, що опинилися в складних життєвих обставинах.

З самого ранку вихователі налаштували хлопчиків та дівчаток на приємну зустріч із справжніми вогнеборцями, тож увага дітей була повністю налаштована на отримання нових й корисних знань.

Детальніше…Додати коментар (0)

Валерій Сушкевич: Міжнародна спільнота ООН наголошує на необхідності бачити в людях їх можливості, а не інвалідність

1 29 8 703518f5fe0143252304d9ecaa214e7c 1466686334 extra large 2. валерий сушкевич, інвалідністю

Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич взяв участь у Дев’ятій сесії Конференції держав-учасниць Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, що відбулася Нью-Йорку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сприяння повній інтеграції та участі осіб з інвалідністю у житті суспільства є одним з пріоритетних завдань Уряду України, – Мінсоцполітики

1 29 7 ООН 2. инвалидностью, инвалидов, реабилитации

Виступ заступника Міністра соціальної політики України – керівника апарату Віктора Іванкевича на загальних дебатах під час участі в роботі дев’ятої сесії Конференції держав-учасниць Конвенції ООН про права інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Безбар’єрне середовище

1 29 6 riwnym krokom 3 2. особливими потребами, реабілітації

Фахівці у сфері роботи з людьми з особливими потребами Кременця та Тернополя взяли участь у черговому етапі реалізації міжнародного польсько-українського проекту «Рівним кроком – поширення моделі участі українських громадських організацій у побудові системи підтримки для осіб з особливими потребами в Україні».

Детальніше…Додати коментар (0)

Елена Чинка: «Я благодарна Господу за то, что 18 лет назад попала под поезд и потеряла обе ноги»

1 29 5 24s15 chin1 kопіювати 1 2. елена чинка, инвалидов, протезах

Героиня публикаций «ФАКТОВ», лауреат премий «Гордість країни» и «Женщина третьего тысячелетия», не имея ног, стала известной танцовщицей. А недавно она завоевала сразу три золотые медали на международном турнире в Германии. Это самая крупная победа за всю историю сборной Украины.

Детальніше…Додати коментар (0)

Центру реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» – 20 (ВІДЕО)

1 29 4 522489245274 2. дітей-інвалідів, реабілітації

На подвійний ювілей, 20-ту річницю створення Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» та 10-ту річницю створення обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, завітали керівники області та міста, меценати, благодійники і партнери, усі хто ці роки допомагав розвиватись закладу, який надає надію дітям з органічними ураженнями центральної нервової системи та іншими…

Детальніше…Додати коментар (0)

Уманчани ділилися досвідом реабілітації та соціальної адаптації людей з особливими потребами

1 29 3 IMG 022 1 2. особливими потребами, реабілітації, інвалідів

Із роботою сучасних реабілітаційних центрів ознайомили днями соціальних працівників з усієї України в Умані. На базі управління праці і соціального захисту населення Уманської міської ради відбувся всеукраїнський навчальний семінар «Ознайомлення з роботою сучасних реабілітаційних центрів. Обмін досвідом». Організатором заходу виступила всеукраїнська громадська організація інвалідів «Гармонія», заручившись підтримкою…

Детальніше…Додати коментар (0)

Відчути себе в інвалідному візку – в Миколаєві пройшла акція людей з обмеженими можливостями (ВІДЕО)

1 29 2 image 478 2. обмеженими можливостями

Інвалідність не повинна обмежувати право людини на життя. Під таким гаслом у Миколаєві люди з обмеженими можливостями провели акцію. Вони надали свої візочки усім охочим, аби ті спробували потрапити до магазину, аптеки і кафе на центральній пішохідній вулиці міста.

Детальніше…Додати коментар (0)