«Инвалидом себя не считаю!», — боец, потерявший руку от взрыва гранаты

1 01 6 kozubenko yvan 1 2. иван козубенко

Иван Козубенко получил множественные ранения и потерял одну руку от взрыва гранаты. Но несмотря на полученные травмы, он уверенно смотрит в будущее и помогает другим преодолеть подобные проблемы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Соціальний центр для особливої молоді (ВІДЕО)

1 01 5 3259984 2. молоді

У Хмельницькому може з’явитись новий соціальний центр для молоді з особливими потребами. У закладі опікуватимуться дітьми легкої неповносправності, із синдромом дауна та аутистами віком від 2-х років.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Я такий як ти» (ВІДЕО)

1 01 4 Konopatskaya 0500128917-24-18 2. особливими потребами, інвалідністю

Чернігів. 15% українців – інваліди. Трохи більш ніж половина «звичайних» людей їх підтримують, 24% готові прийняти їх у своє оточення і 31% вважає, що людей з інвалідністю потрібно ізолювати від суспільства. Акції, подібні «Я такий як ти», влаштовують для людей з інвалідністю — хоча найбільше, здається, вони потрібні цьому 31%. Щоб вони розуміли – я такий, як ти.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект организации «Солнечные дети Херсонщины» признан лучшим

1 01 3 27062016 27 2. дети

Проект “Школа осознанности: особенные дети, обычные возможности” Херсонской областной организации поддержки детей с синдромом Дауна и их семей «Сонячні діти Херсонщини» стал лучшим в номинации “Работа с людьми с особенными потребностями” всеукраинского конкурса “Лучшая общественная инициатива Украины – 2015”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Під час стажування – розвиваючі ігри, музико-, лого-, лялькотерапія для дітей-інвалідів

1 01 2 94441 2. дітей-інвалідів

Вперше у Козівському районному центрі зайнятості було укладено договір з Козівським районним центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів, згідно з яким безробітна козівчанка проходить стажування за спеціальністю вчитель-реабілітолог. Відповідно до вимог вакансії та у результаті успішної співбесіди з роботодавцем підвищення кваліфікації розпочала вчитель початкових класів Галина Небесна.

Детальніше…Додати коментар (0)