Збірна України футболістів з вадами слуху завершила виступ на ЧС-2016

1 13 1 55 2. футболістів

З 19 червня по 2 липня 2016 року збірна команда України з футболу серед футболістів з вадами слуху брала участь у чемпіонаті світу з футболу в Італії, де зібралися 16 чоловічих та 7 жіночих команд континенту.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Франківську за хабар засудили хірурга обласної дитячої лікарні

1 12 5 2 d8085 2. інвалідності

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі хірурга Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні, якого спіймали на отриманні хабара за продовження групи інвалідності для 16-річної дівчини-інваліда дитинства.

Детальніше…Додати коментар (0)

В долонях щедрої турботи

1 12 4 IMG 2675 1 2. реабілітації, інваліди

Якість суспільного життя оцінюється зовсім не матеріальними речами, а тим, наскільки в ньому комфортно почуваються люди, які потребують уваги і підтримки. Діяльність міського центру реабілітації спрямована на виконання дуже важливої місії – дати майбутнє дітям з вадами розвитку, забезпечити їм право на «звичайне» дитинство, довести широкому загалу, що особливі діти потрібні суспільству, як і будь-яка інша людина, що прийшла у цей…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Турбота» надає послуги з безкоштовного ремонту інвалідних візків

1 12 3 DSC03029 1 2. ремонту

Чернівецький міський комунальний центр «Турбота» надає послуги по ремонту технічних засобів реабілітації як в центрі, так і за місцем проживання. Так, 8 липня робітником «Турботи» був здійснений поточний ремонт інвалідного візка вдома у інваліда І групи Людмили Ільїної.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рокитному відбувся Відкритий Чемпіонат району з риболовного спорту

1 12 2 1467991601 2. спорту

Понад тридцять учасників з’їхалися з усієї Рівненщини, щоб взяти участь у змаганнях відкритого чемпіонату Рокитнівського району з риболовного спорту серед інвалідів. Ці змагання вже традиційно пройшли в урочищі Старики на річці Льва.

Детальніше…Додати коментар (0)