Социальные мастерские как альтернатива спецучреждениям для инвалидов

1 15 1 2124581 1 2. инвалидов, мастерские

В Минске к вопросу профессиональной реабилитации людей с особенностями психофизического развития подошли серьезно и основательно, создав социальные мастерские при храме иконы Божией Матери «Всех скорбящих Радость». Директор Благотворительного фонда «Дитина з майбутнім» Лариса Рыбченко была приглашена на индивидуальную экскурсию по этим мастерским во время пребывания на V Международной…

Детальніше…Додати коментар (0)

Підведено підсумки роботи Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції

1 14 6 9542384 2. протезування, реабілітації, інвалідів

12 липня під головуванням першого заступника Міністра соціальної політики Василя Шевченка відбулося чергове засідання Координаційної ради Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції.

Детальніше…Додати коментар (0)

Адміністратори центрів надання адміністративних послуг вчаться мови жестів (ВІДЕО)

1 14 5 thumb-article-a8fa 2. мови жестів

Надання адміністративних послуг для особливих людей. У Харкові стартував унікальний проект. Співробітників центрів надання адмінпослуг навчають мови жестів. Курси триватимуть три місяці. У результаті городяни з особливими потребами матимуть змогу звернутися зі своїм питанням до адміністраторів, не звертаючись за допомогою до перекладачів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кіровоградщина без бар’єрів

1 14 4 1207160301 2. доступності, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Мільто відбулося засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)

Із засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

1 14 3 17853048 8623ede1 1 2. доступності, особливими потребами

12 липня у міськвиконкомі відбулося засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітету Полтавської міської ради. Провів його заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, голова комітету Віталій Нікіпелов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ужгородських таксистів “мер” попросив бути толерантними (ВІДЕО)

1 14 2 image 526 2. таксистів

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зібрав за круглим столом представників всіх служб таксі Ужгорода аби ще раз обговорити інцидент, який на минулому тижні стався між дівчиною-інвалідом Вікторією Лисюк та таксистом однієї із служб. Нагадаємо, тоді таксист відмовився надати послуги дівчині на ходулях. Міський голова наголосив, що ця ситуація не припустима і закликав всіх таксистів з повагою відноситись до таких людей.

Детальніше…Додати коментар (0)