Як спортсмени з обмеженими можливостями у Словаччині відпочивали (ФОТО)

1 22 1 181756 1 2. інвалідів

Днями на Словацькому курорті побували 17 спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Організаторами літньої подорожі за кордон стали голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та очільник Закарпатського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» Андрій Чегіль, разом з головою Закарпатської обласної організації…

Детальніше…Додати коментар (0)

Пресс-релиз: Реабилитация в Варшаве

1 21 6 baner-rus 2 2. детям

В реабилитационных центрах AMICUS, CEMICUS и BIOMICUS польского Благотворительного Фонда детям «Успеть с помощью» мы оказываем реабилитационную и терапевтическую помощь детям и взрослым с поражениями мозга, новообразованиями, пороками сердца, ДЦП, аутизмом, синдромом Дауна, после выхода из комы, после инсультов и др.

Детальніше…Додати коментар (0)

В ООН отмечают целый ряд проблем инвалидов-переселенцев в Украине

1 23 6 30349-1u 3. инвалидностью, инвалидов

В Украине численность лиц с инвалидностью среди беженцев, переселенцев и лиц без гражданства примерно составляет около 126,7 тысяч человек. Такие данные приводит Управление Верховного комиссара Организации Объединённых Наций по делам беженцев (УВКБ ООН) в своем исследовании.

Детальніше…Додати коментар (0)

Андрій Рева: Людям, які пересуваються на візках, потрібно об’єднуватись

1 21 4 95173214 2. інвалідністю

Міністр соціальної політики Андрій Рева зустрівся із головою Фонду Асоціації інвалідів-комп’ютерників Юлією Ресенчук. За словами цієї мужньої, з активною життєвою позицією дівчини, Фонд під її координуванням створює можливості для повнішої реалізації себе людям з інвалідністю в ІТ-сфері.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відбір на участь в міні-семінарі з практичних питань працевлаштування людей з інвалідністю (Дніпро)

1 18 4 13382011 news bigpic. інвалідністю

В рамках програми з інтеграції людей з інвалідністю до суспільного життя та соціалізації внутрішньо переміщених осіб ГО «Різні та рівні», Молодіжним Центром Дніпропетровщини та ВГО “Європейська асоціація з прав інвалідів” оголошено конкурс на участь у міні-семінарі “Право на працю”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Валерій Головко ініціює створення на Полтавщині реабілітаційного центру для оздоровлення «спинальників»

1 21 2 golovko-kryvych-2-0 1 2. реабилитацию, спинальників

Ідею про створення на базі вже існуючого санаторного закладу центру, де могли б проходити реабілітацію мешканці області із травмами та захворюваннями опорно-рухової системи, голова Полтавської ОДА Валерій Головко озвучив 19 липня під час прийому громадян.

Детальніше…Додати коментар (0)