«Острів надії» додає сил рибалкам у візках

1 02 1 ex.ua 2. змагань

Днями Жуків острів, що на околиці Києва, традиційно прийняв восьмий чемпіонат з рибної ловлі серед людей з обмеженими можливостями. Змагання, які називаються «Острів надії», зібрали людей з різними долями, які мають спільний біль — неможливість руху без інвалідного візка. Захід започатковано у 2008 році Громадською асоціацією «Центр соціальної реабілітації інвалідів «Острів Надії».

Детальніше…Додати коментар (0)

Государства должны обеспечить защиту прав и свобод женщин-инвалидов

1 01 6 30-08-16disability 2. инвалидов

С женщинами-инвалидами обращаются как с ущербными людьми. Нередко они лишены права на сексуальное и репродуктивное здоровье, становятся жертвами сексуальных надругательств или принудительной стерилизации. У матерей-инвалидов отнимают их детей. Об этом заявили члены Комитета ООН по правам инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Герої готуються (ВІДЕО)

1 01 5 c6957fb841c9 2. ігри героїв, обмеженими можливостями

В Києві та Харкові вже пройшли спортивні змагання, в яких взяли участь бійці, що перенесли тяжкі травми. Тепер дійшла черга і до Дніпра. Сильні та мужні військові вже відвідали перше тренування. Також долучилися до нього і люди з обмеженими можливостями, які не служили в АТО. «Ігри героїв», тобто самі змагання відбудуться вже у кінці жовтня.

Детальніше…Додати коментар (0)

До уваги батьків дітей з обмеженими можливостями здоров’я!

1 01 3 6236f864928cfa7f9b5a3b1e363c5ccb 1 2. реабілітації

Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» проводить набір у групу фізичної реабілітації дітей, які мають інвалідизуючі захворювання опорно-рухового апарату.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Южном вокзале появится разметка для слабовидящих

1 01 2 takt03 2. вокзале

Харьков. На Южном вокзале начали устанавливать специальную разметку, предназначенную для слепых и слабовидящих.

Как рассказал начальник вокзала Леонид Чалый, тактильные полосы из желтых плит укладывают у окошек справочной службы и у входов в вокзал.

Детальніше…Додати коментар (0)