На Ужгородщині відбувся фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів та учасників АТО

1 13 1 DSCF4660 1 2. інвалідів

Протягом 9-10 вересня 2016 року на базі готельно-рекреаційного комплексу «Дубки» в с. Оноківці, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, проведено Відкритий Закарпатський обласний фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та учасників АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жінка із синдромом Дауна стала ветераном McDonald’s (ФОТО)

1 12 8 59639 iWWF6K2mveGa a 1 2. жінка

Ресторан швидкого харчування McDonald’s у Массачусетсі проводив на пенсію свого ветерана. Жінка пропрацювала в мережі 32 роки.

Фрея Девід отримала роботу в ресторані у 1984 році в рамках програми працевлаштування дорослих людей із когнітивними розладами. У жінки синдром Дауна.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Дубні відкрили пункт консультування інвалідів

1 12 7 punkt-konsultuvannya-dlya-invalidiv 1 2. інвалідів

Спеціалісти Дубенського МЦБВПД відкрили мобільний пункт консультування для інвалідів в Дубенському міськрайонному центрі зайнятості. Головний спеціаліст відділу правопросвітництва Ігор Маркулич виступив перед учасниками заходу, ознайомив присутніх з нормами закону «Про безоплатну правову допомогу». Розповів про право інвалідів, за кошти держави, отримувати представництво та захист в суді по всіх питаннях цивільного та адміністративного…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Рубежном будут оказывать акушерско-гинекологическую помощь женщинам-инвалидам (ВИДЕО)

1 12 6 1547893 2. женщинам-инвалидам

Акушерско-гинекологическая помощь для женщин-инвалидов. В родильном доме Рубежного откроют территориальный пункт по оказанию акушерских услуг женщинам-инвалидам. Для этого там созданы все необходимые условия. К тому же женская консультация, которая находится в этом здании — уже работает с такими пациентками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сколько пустовать Дому ребенка в Бахмуте?

1 12 5 2cf1c5bcde552112d4400ef0a3c5cc09 2. дети

Полтора года назад все дети из Дома ребенка были эвакуированы в связи с близким расположением к линии разграничения. С того момента в здании учреждения пустынно и неуютно.

Хотя само здание находится в хорошем состоянии: работники привели в порядок двор, обрезали и вывезли сухостой, высадили клумбы.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кропивницькому може з’явитися навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами

1 27 4 invalid 3. особливими потребами

Питання про необхідність створення Навчально-реабілітаційного закладу для дітей та молоді з інвалідністю розглянули 9 вересня під час засідання постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обласний реабілітаційний центр для маленьких аутистів (ВІДЕО)

1 12 3 3b1d4f170b87 2. аутистів

Дніпро. Обласний реабілітаційний центр для маленьких аутистів цьогоріч вперше відкрив двері для своїх підопічних. Наразі у спецзакладі разом із батьками навчаються 8 дошкільнят.

З ними займаються досвідчені педагоги, дефектологи та психологи. Мета таких уроків – підготувати та адаптувати малечу до навчання у загальноосвітній школі.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінниці відкрили сенсорну кімнату для особливих дітей (ВІДЕО)

1 12 2 5987244 2. дітей

У Вінниці відкрили сенсорну кімнату для дітей-аутистів. Там працює двоє терапевтів, які проводять уроки тривалістю п’ять годин.

У цій кімнаті з дітьми працюють двоє лікарів, які мають медичну і педагогічну освіту. Медики кажуть, що заняття допомагають соціалізувати особливих дітей. Такі діти можуть бути як гіперактивними, так і занадто замкненими.

Детальніше…Додати коментар (0)