«Лагерь сделал нас роднее»

1 15 1 северодонецк-1 1 2. лагерь

14 семей, в которых воспитывают детей с аутизмом, отлично отдохнули этим летом в заповедном лесу города Кременная, Луганская область, в пансионате «Сосновый бор». Коррекционный лагерь был организован Реабилитационным центром «Дети радуги» из Северодонецка. Чтобы сделать отдых более приятным и посильным для родителей, Центр занимался поисками спонсоров и благотворителей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українсько-литовська співпраця у сфері психосоціальної реабілітації

1 14 5 08.09.16р.-псих.-трен нг-027 1 2. реабілітації

Полтава. Про здобутки та перспективи цього проекту йшла мова під час науково-практичного семінару, участь в якому взяли представники Департаменту охорони здоров’я, керівники лікувально-профілактичних закладів області, лікарі-психологи та медичні працівники міст і районів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Волиняни доводять, що інвалідність – не вирок, а спосіб життя

1 14 4 DSCN7651w 1 2. інвалідність

Не нарікати, а боротись – це основне правило, яке допомагає нашим співрозмовникам, незважаючи на хворобу та інвалідність, вести активний спосіб життя, радіти кожному прожитому дню, відчувати себе самодостатніми у цьому світі. А щире та взаємне кохання додає натхнення боротись з щоденними побутовими труднощами, вірити у власні сили.

Детальніше…Додати коментар (0)

Круглий стіл «ІнклюзивON»: проблеми та досягнення у сфері інклюзивності

1 14 3 img 20160912 150252 4 2. інклюзивon, доступність, інвалідністю

У Харкові триває фестиваль «ІнклюзивON», присвячений безбар’єрності та безпечності міста для людей з інвалідністю.

Першого дня в медіа-центрі «Накипело» відбувся круглий стіл під назвою «Доступний Харків. Бажане і дійсне», під час якого його учасники говорили, як можна зробити Харків зручним для людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чернівецькі інваліди-спинальники дочекались відкриття оновленого офісу (ВІДЕО)

1 14 2 2597411 2. інвалідів-спинальників

Мрії збуваються. Товариство інвалідів-спинальників «Мрія» віднині працює у новому приміщенні. На відкритті були і співи, і подарунки, і найголовніше – теплі зустрічі.

Детальніше…Додати коментар (0)