О пенсиях по инвалидности военнослужащих

О пенсиях по инвалидности военнослужащих. инвалидности, инвалиды, пенсий

Пенсии по инвалидности лицам, имеющим право на пенсию по этому Закону, назначаются в случае, если инвалидность наступила (статья 18 Закона Украины “О пенсионном обеспечении лиц, уволенных с военной службы, и некоторых других лиц”):

Детальніше…Додати коментар (0)

Уряд затвердив Порядок виплати одноразової компенсації за шкоду, заподіяну внаслідок Чорнобильської катастрофи, та щорічної допомоги на оздоровлення деяким категоріям громадян

Уряд затвердив Порядок виплати одноразової компенсації за шкоду, заподіяну внаслідок Чорнобильської катастрофи, та щорічної допомоги на оздоровлення деяким категоріям громадян. оздоровлення, building, outdoor, window, skyscraper, city, government building, sky. A large white building

Кабінет Міністрів своєю постановою затвердив Порядок виплати одноразової компенсації за шкоду, заподіяну внаслідок Чорнобильської катастрофи, інших ядерних аварій, ядерних випробувань, військових навчань із застосуванням ядерної зброї, та щорічної допомоги на оздоровлення деяким категоріям громадян.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вінницькі інженери розробили високотехнологічний протез (ВІДЕО)

Вінницькі інженери розробили високотехнологічний протез (ВІДЕО). протез

Вінницькі інженери разом з японськими колегами розробили високотехнологічний протез.

Першому штучну ногу встановили молодому бійцю Олександру Гудзю. Завдяки мікропроцесорному модулю, це не просто протез, а повнофункціональна кінцівка.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ужгороді заклали фундамент майбутнього реабілітаційного центру для інвалідів (ФОТО)

В Ужгороді заклали фундамент майбутнього реабілітаційного центру для інвалідів (ФОТО). інвалідів

28 жовтня в Ужгороді офіційно стартувало будівництво спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та учасників АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзивність та дотримання всіх прав людей з інвалідністю – до цього ми ще не скоро прийдемо

Інклюзивність та дотримання всіх прав людей з інвалідністю – до цього ми ще не скоро прийдемо. інвалідністю, інклюзивність, інклюзії

Як зараз живуть люди з інвалідністю в Україні? Як можна схарактеризувати ситуацію з дотриманням їх прав? Чи стикаються вони з дискримінацією? Що можна сказати про інклюзивність в нашій країні? Про це все та не тільки розповіла «Справжній варті» Марія Ясеновська, президент ХОВ «Громадська Альтернатива».

Детальніше…Додати коментар (0)

Дайте доступ!

Дайте доступ!. доступности, инвалидов, пандусы

Как и в любом большом городе, в Мариуполе проживает огромное количество людей с ограниченными физическими возможностями. И если даже самому обычному, полностью здоровому человеку сегодня приходится трудно, то инвалидам тем более.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з інвалідністю розповіли про доступність супермаркетів (ФОТО)

Люди з інвалідністю розповіли про доступність супермаркетів (ФОТО). супермаркетів

Зустріч представників громадських організацій з представниками супермаркетів Харкова пройшла 27 жовтня, в малому залі міськради.

Провела зустріч заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Детальніше…Додати коментар (0)