В однім строю з американськими морпіхами. Марафон для героїв

В однім строю з американськими морпіхами. Марафон для героїв. воїни, марафон, поранених, реабілітації

Традиційний забіг у Вашингтоні став частиною програми по реабілітації українських військових.

Четверо українських військових, які отримали поранення в зоні АТО, у неділю вперше офіційно представили Україну на 41-му Марафоні Морської піхоти США (MCM-2016) в американській столиці.

Детальніше…Додати коментар (0)

Освіта для дітей з особливими потребами: від інституалізації до інклюзії

Освіта для дітей з особливими потребами: від інституалізації до інклюзії. особливими потребами, реабілітології, інвалідністю, інклюзивного

27 – 28 жовтня 2016 року у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбувся Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки, психології та реабілітології «Освіта дітей з особливими потребами: від інституалізації до інклюзії».

Детальніше…Додати коментар (0)

За підтримки Марини Порошенко відбулась науково-практична конференція, присвячена перспективам розвитку інклюзивної освіти в столиці України

За підтримки Марини Порошенко відбулась науково-практична конференція, присвячена перспективам розвитку інклюзивної освіти в столиці України. інвалідністю, інклюзивної освіти

За підтримки дружини Президента України, Голови Благодійного Фонду Порошенка Марини Порошенко та спільно з департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА відбулася науково-практична конференція «Інклюзія в системі освіти міста Києва: кращі практики, перспективи розвитку, історії успіху».

Детальніше…Додати коментар (0)

Київ – лідер за охопленням дітей із особливими потребами інклюзивним навчанням

Київ – лідер за охопленням дітей із особливими потребами інклюзивним навчанням. особливими потребами, інклюзивної освіти

Сьогодні у Києві відкрито близько 200 інклюзивних та спеціалізованих класів у школах та більше півсотні груп у дитячих садках, які забезпечують інклюзивне навчання. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час науково-практичної конференції «Інклюзія в системі освіти міста Києва».

Детальніше…Додати коментар (1)

У Кіровоградському психоневрологічному інтернаті порушуються права підопічних на реабілітацію

У Кіровоградському психоневрологічному інтернаті порушуються права підопічних на реабілітацію. реабілітації

Про це дізнались під час візиту до цієї установи представники моніторингової групи у складі співробітників Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого з прав людини і громадських моніторів.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві до кінця року відкриється сучасний Центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів

У Києві до кінця року відкриється сучасний Центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів. реабілітації

До кінця року у Києві відкриють новий сучасний Центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції будівельних робіт на території Центру на вулиці Олени Теліги.

Детальніше…Додати коментар (0)