Чернігівець відсудив 2 тисячі гривень у перевізника через відмову везти його безкоштовно за пільговим посвідченням інваліда (ВІДЕО)

Чернігівець відсудив 2 тисячі гривень у перевізника через відмову везти його безкоштовно за пільговим посвідченням інваліда (ВІДЕО). чернігів, безкоштовний проїзд, перевізник, суд, інвалід, indoor, person, wall, floor, clothing, computer, man, human face, table, laptop. A man standing in front of a desk

Чернігівець відсудив 2 тисячі гривень у перевізника через відмову везти його безкоштовно за пільговим посвідченням інваліда. Інцидент стався у липні минулого року в 25-й маршрутці.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівський суд оштрафував на ₴23 тис. лікаря за вимагання хабара за призначення інвалідності

Львівський суд оштрафував на ₴23 тис. лікаря за вимагання хабара за призначення інвалідності. лікар, суд, хабар, штраф, інвалідність, person, indoor, hammer, tool. A person sitting on a table

Шевченківський районний суд Львова визнав лікаря-ортопеда-травматолога МСЕК Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи Ореста Рогуцького винним у вимаганні та одержанні хабара. Він вимагав 50 тис. грн хабара за призначення третьої групи інвалідності людині, якій вона належала за законом.

Детальніше…Додати коментар (0)

22 медалі у Пхьончхані. Чому Україна має пишатися своїми паралімпійцями

22 медалі у Пхьончхані. Чому Україна має пишатися своїми паралімпійцями. паралімпіада-2018, медаль, паралимпиец, спортсмен, інвалідність, skiing, outdoor, snow, person, sports equipment, ski, sport, snowboarding, cross, skier. A group of people cross country skiing in the snow

Збірна України здобула на зимовій Паралімпіаді у Пхьончхані 22 нагороди та посіла у загальному медальному заліку шосте місце.

Паралімпійська збірна України давно привчила вболівальників до успішних виступів. З усіх без винятку Паралімпіад вона повертається з великою кількістю нагород.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інфографіка: Розгляд судом справ про обмеження цивільної дієздатності

Інфографіка: Розгляд судом справ про обмеження цивільної дієздатності. обмеження, піклування, суд, цивільна дієздатність, інфографіка, screenshot, cartoon, design, abstract, graphic, template, person. A screenshot of a cell phone

Відповідно до статті 241 ЦПКУ, ухвалюючи рішення про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи суд встановлює над нею піклування і за поданням органу опіки та піклування призначає їй піклувальника.

Детальніше…Додати коментар (0)