Сурдопедагог Володимир Шевченко: «Фахівців музейної сфери потрібно навчати спілкуванню з людьми з інвалідністю»

Сурдопедагог Володимир Шевченко: «Фахівців музейної сфери потрібно навчати спілкуванню з людьми з інвалідністю». володимир шевченко, жестова мова, музей, нечуючий, порушення слуху

Завдячуючи нашій колезі – Юлії Патлань, провідній науковій співробітниці Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара» – “Музейний простір” має честь запропонувати до читання друге інтерв`ю з циклу публікацій, які представляють погляд на музеї і музейну справу з позиції осіб з інвалідністю, як відвідувачів, так і її безпосередніх активних акторів.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мукачеві проводять реабілітацію для людей, які пережили інсульт

В Мукачеві проводять реабілітацію для людей, які пережили інсульт. мукачево, ерготерапія, лікарня, хвороба, інсульт

Вони заново вчаться ходити, говорити, та виконувати звичайні дії. Кожен крок на шляху до повноцінного життя для людей які перенесли інсульт – як перший. Ця хвороба настає несподівано, й протягом кількох годин може зробити людину інвалідом. Щосекунди у світі інсульт калічить життя однієї людини, і дедалі більше – молодь.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Голованівську колишній безробітний допомагає засудженим реадаптуватися до суспільного життя

Незважаючи на свій досить молодий вік, мешканець селища Голованівськ Андрій Б., має вже солідний трудовий стаж. Відразу після закінчення Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, де здобув юридичну освіту, чоловік влаштувався до районного відділу міліції на посаду слідчого.

Детальніше…Додати коментар (0)

К концу сезона одесские чиновники так и не благоустроили до конца пляж для инвалидов (ФОТО)

К концу сезона одесские чиновники так и не благоустроили до конца пляж для инвалидов (ФОТО). одесса, благоустройство, инвалидность, пандус, пляж

Общественный пляж на 11-й станции Большого Фонтана, который предназначен для людей с инвалидностью, к концу купального сезона так до конца и не благоустроен. Здесь появился деревянный настил для удобного передвижения, заработал медпункт и обновленный туалет, однако всего из запланированного чиновниками установить все же не получилось.

Детальніше…Додати коментар (0)