22 Сесія Комітету ООН з прав людей з інвалідністю

22 Сесія Комітету ООН з прав людей з інвалідністю. комитет оон, брифінг, звіт, сесія, інвалідність

6 вересня під час 22 Сесії Комітету ООН з прав людей з інвалідністю (Женева) відбувся закритий брифінг для громадських організацій людей з інвалідністю в рамках підготовки та представлення періодичної доповіді нашої держави в Комітеті (2020 р.)

Детальніше…Додати коментар (0)

Доктор iPad. У США створили додаток для діагностики розсіяного склерозу

Доктор iPad. У США створили додаток для діагностики розсіяного склерозу. icams, рс, сша, додаток, діагностика

Медики в університеті Джона Хопкінса розробили додаток для планшета, яке пропонує більш швидкий і точний спосіб для оцінки когнітивної функції людей з розсіяним склерозом (РС).

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзивна освіта: Італійсько-український досвід

Інклюзивна освіта: Італійсько-український досвід. жду, проект, інвалідність, інклюзивна освіта, інклюзія

Інклюзивна освіта — не тренд, а нагальна потреба. Проте наша система не завжди готова до нових викликів. Педагоги Житомирщини створили унікальний проект українсько-італійського співробітництва у галузі освіти при Житомирському державному університеті. Про цей досвід розповідають Дімітріс Аргіропоулос – доктор філософії Університету Парми в галузі педагогіки…

Детальніше…Додати коментар (0)

Болезнь с тысячью лиц

Болезнь с тысячью лиц. болезнь, діагноз, заболевание, инвалидность, рассеянный склероз

Мариуполь. В быту термин «склероз» чаще всего употребляется для обозначения снижения памяти. Но диагноз «рассеянный склероз» не имеет ничего общего с возрастной забывчивостью. И, к сожалению, это тяжелое заболевание медленно или быстро, но ведет к инвалидности и чаще всего поражает молодых и, что любопытно, нередко талантливых людей.

Детальніше…Додати коментар (0)