Під львівською Ратушею облаштують автопаркінг для інвалідів

1 07 1 1308038 2. інвалідів

  1 07 1 1308038 1
Фото: Невеличкий автопаркінг облаштують поруч з фонтаном Діани / Джерело: Panoramio

На площі Ринок коло фонтану зі скульптурою Діани облаштують паркомісця для автомобілів людей з вадами і опорно-рухового апарату. Таке рішення було прийняте 6 травня на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міськради.

Сергій Журбенко, заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР у коментарі ZAXID.NET пояснив, що це рішення було прийняте у відповідь на звернення голови Львівського обласного відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів» Ярослава Грибальського.

Відтак, аби полегшити пересування інвалідів із вадами опорно-рухового апарату центральною частиною міста у міськраді зобов’язались облаштувати неподалік Ратуші невелику паркову на два автомобілі.

«Це буде невеличка стоянка, на два автомобілі. Йдеться про людей, які пересуваються з допомогою спеціальних засобів, тому ми вибрали місце, де є бруківка, яка дозволяє інвалідним коляскам порівняно безперешкодно по ній пересуватись» , — сказав чиновник.

До місця паркування інваліди потраплятимуть за посвідченнями: оператор боларда даватиме дорогу автомобілям зі спеціальними розпізнавальними значками та після пред’явлення документа ,що засвідчує спеціальний статус автомобіліста.

Нагадаємо, що паркування автомобілів у пішохідній зоні Львова, тим більше на площі Ринок, заборонене.

ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*