Прес-конференція: «Створимо безбар’єрність разом» (ВІДЕО)

1 10 4 4685124 2. інвалідів

  1 10 4 4685124 19 липня, о 13.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбулася прес-конференція на тему: «Створимо безбар’єрність разом». Організатор: Спілка громадських організацій інвалідів Києва” спільно з Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією.

Учасники: Олександр Ворона – президент “Спілки громадських організацій інвалідів Києва”; Геннадій Сінцов – голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації; Юлія Миронюк – активістка «Спілки громадських організацій інвалідів Києва».

Підсумкові матеріали:

Спілка громадських організацій інвалідів встановила у столиці п’ять пандусів

Спілка громадських організацій інвалідів Києва за підтримки World Jewish Relief розпочала у столиці України реалізацію проекту “Забезпечення права на доступне середовище людей з особливими потребами”.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив президент Спілки громадських організацій інвалідів Києва Олександр Ворона.

“Починаючи з 3 липня ми встановили у Деснянському, Оболонському та Дарницькому районах Києва 5 пандусів. Також у цих районах було проведено моніторинг доступності для людей з особливими потребами. Всього було промоніторино 90 об’єктів”, – розповів Ворона.

За його словами, їхня акція триватиме у Києві й надалі. “Впродовж 2014-2015 років ми спільними зусиллями плануємо встановити у Києві ще 8 об’єктів соціального призначення для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення”, – поінформував Олександр Ворона.

Відео з прес-конференції:


Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*