З метою забезпечення доступності для інвалідів об’єктів соціальної інфраструктури

1 14 4 image002 1 2. доступності, інвалідів

  1 14 4 image002 1Перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Самборський взяв участь у семінарі Борщівської районної громадської організації інвалідів «Зорі надії», що проходила на території району за ініціативи обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» під керівництвом голови організації Михайла Костіва. Також на семінарі були присутні представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та запрошені гості, інваліди І, ІІ, ІІІ групи.

  1 14 4 image004 2Основним питанням, що піднімалось під час зустрічі є забезпечення необхідних умов для безперешкодної доступності, а саме пересування людей на інвалідних візках по вулицях, користування міським транспортом, відвідування лікувальних закладів, державних установ, тощо.

  1 14 4 image006 3За результатами обговорених питань, вислухавши пропозиції виступаючих Василь Самборський зазначив що районна влада спільно із органами місцевого самоврядування буде прикладами максимум зусиль задля збільшення забезпечення доступності інвалідів та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур. З метою відстоювання інтересів даної категорії населення, як і передбачено законодавством.

Борщівська районна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*